mirda666 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Na jakém principu to funguje??Stává se mi,že po ujetí několika set metů to cinkne,zajedu k benzínce,zkontroluji tlaky a ty jsou v pořádku.Potom už to třeba půl roku neudělá(tlak kontroluji průběžně).Nicméně když jsem jel před Vánoci do Vídně a po 20km to opět cinklo,zastavil jsem a v pravé zadní nebylo ani 1,0 , byl jsem rád že tuto fci. v Octávce mám.Nejde o žádný světoborný problém,ale spíš o objasnění jak to celé funguje. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Je to přes ABS, jak ti klesne tlak tak se změní obvod a tím i počet otočení kola. Vem si manuál k autu a znova si to nastav, je to tam popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda666 Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Díky.mirda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.