Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Předevčírem jsem u pumpy koupil 5L zimní náplň do ostřiků(Sheron do -30)......celý neředěný(jak stojí v návodu) jsem to tam vrhnul a jaké překvapení mě čekalo......Druhý den jsem vyrazil z garáže,po pár metrech jsem si ostříknul to zasraný okno a to ještě vše bylo o.k.,ovšem ale po 20km jízdy si chci opět ostříknout a jen se ozval motorek z ostřiků něco málo prsklo a tím byl konec....Zamrznutý!!!!....a to podotýkám že mám vyhřív.trysky ostřiků,tak to muselo zamrznout někde po cestě......Stačí když auto postavim na pár hodin do garáže a zas můžu vesele stříkat......To zas asi u Sheronu šetřej a do místo udávaných -30 to je tak do -3........ ;)

Zajímavé KArlosi, já tam mám naopak do -5 ještě lehce ředěný vodou (naléváno na podzim) a po zahřátí motoru nemám naopak co řešit :D nestříká to sice tak krásně jako v "teple" (resp. až na vršek čelního skla), ale stříká a svůj účel to splní..

Že by vadná serie? V druhým autě je ten do -20 a bezproblému...

Spíš esli to benzinka nějak nešmelila lol

Takýe odemně zase se Sheronem spokojenost velká (nepoužíváme od nich jenom kapaliny do ostřik)

To se divim ... Já koupil v Halfords tu jejich a bez problémů ... Přiznam se, že bych zrovna u tohohle problémy nečekal ...

• Autor

Tak jsem nečekal,ale stalo se........ještě jsem to tam poctivě nalil neředěný.......

Chyby se ději, bohužek :feve: doufejme, že taková není třebas celá nějaká serie..Já obojí kupoval někdy v létě (dopředu)

A jak píšu podobné problémy nemám,spíš naopak.

To snad není první kritika na Sheron, co čtu.

• Autor

Taky jsem neměl nikdy problém......od Sheronu kupuju i někdy šampony,čističe disků a i v minul.zimách nápně do ostřiků a nikdy problém....až teď......

Asi jsem zrovna narazil na nějakej zmetek....

Hele borci, mi se sere co mi pod ruky přijde, ale tyhle kapaliny mi kupodivu bezproblému jedou, přísahám.

Karlos: jo vidím, že zbytek prosředků používáme stejnej ;)

Upraveno od dadacek

Karlos: asi opravdu šetři protože jsem to taky před měsícem nalil mlady do Fabie a dnes to zamrzlo.Neředil jsem to a stejně :aggressive:

Já radši Sonax :)

jezdim už x let s sheronem do -20°C a ted jak bylo -16°C, tak to stříkalo trošku slabějc, ale nic tragickýho a to nemam výhřev trysek...

• Autor

Tak do ostřiků kupuju to co mi zrovna přijde pod ruku(OMV,Shell,Glacidet apod.prostě kde zrovna jsem a co tam maj).....ted to byl Sheron a zrovna nějake zmetek...

Ptal jsem schválně jestli to neni nějak běžný protože jak píšu výše...Sheron pravidelně nepoužívám.....Evidentně běžný to neni,tak v poho..

Upraveno od karlos3

Podobně jako Luke288, že by začali šetřit až teď nekdy? To by možná vysvětlovalo, proč mi to jede v poho a jak jsem psal i s tou -5kou (nevěřil jsem, že to v -9 podle maxíka pojede) ale jelo.

možno nepredpokladali že príde taká zima ako teraz -20 :kol-48: schválne v kufri mám ten taký sáčok sheron do -30 ale či zamrzol neviem :( ... ale aspoň ten sheron vonia, oproti tomu keď vám na prehliadke nalejú v servise nejaký humus to sa nedá v aute dýchať a ešte ked to je k tomu nemrznúce tak dvakrát lol

Ten -30 se mi volně povaluje vzadu v kufru v perflašce (přelité pro snadnější nalití) a světe div se.. nezamrzl lol a má takovou pěkně zelenou barvu :smich:

zase je ale pravda, že sme asi před dvěma lety nakoupili zásoby a těch 5l kanystrů letní i zimní směsi máme v garáži ještě dost, tak třeba fakt začali víc ředit až teď

já leju do ostřikovačů zimní glacidet z produkce Škoda Auto... vždycky když jedu kolem servisu, tak si koupím 3 - 4 kanystry..., ten kanystr má 3 litry ... a je do -40 ... neředím to. a nezamrzá to! ;) teď stála mamči Fabča týden na chalupě... kámoš říkal, že bylo -22 a dneska jsem k ní přišel a hned jsem ty ostřikovače zkusil a v pohodě! :) ten kanystr stojí cca 110 kč... :)

Taky tam mám sheron do -30...neředěnej a taky zamrznuto....... :-(

Já taky dávám original škodováckou. Nesmrdí, nezamrzá / tabulka ředění na jednotlivé stupně odpovídá / a lze ji použít i na polykarbonátová krycí " skla " světlometů.

• Autor

Dnes jsme byl u bráchy a ten má takovou jednoduchou,ale spolehlivou zkoušečku na mrazuvzdornost kapalin,tak jsem tam kápnul toho koupenýho Sheronu -30 přímo s toho kanystru co mi v něm asi 0,5L zbylo a hned se nebylo čemu divit že mi to zamrzlo,ukázalo to totiž do -7 ;)

hh... a na čem to zkoušel? :help:

Zamrzlo to při minus7 To si děláte kozy? To už je silná káva ne?

biznis je biznis :kuk: :kuk: to sa mi nechce veriť, to tesco qualita je lepšia alebo čo kúpit :kol-98:

• Autor

Zkoušečka viz.obrázek..brácha má totožnou....nasaješ a hned vidíš do kolika ta kapalina je.....

post-12679-1231708181_thumb.jpg

zajímavé... :) no, každopádně doporučuju používat glacidet od ŠA ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.