Publikováno Leden 10, 200916 r Předevčírem jsem u pumpy koupil 5L zimní náplň do ostřiků(Sheron do -30)......celý neředěný(jak stojí v návodu) jsem to tam vrhnul a jaké překvapení mě čekalo......Druhý den jsem vyrazil z garáže,po pár metrech jsem si ostříknul to zasraný okno a to ještě vše bylo o.k.,ovšem ale po 20km jízdy si chci opět ostříknout a jen se ozval motorek z ostřiků něco málo prsklo a tím byl konec....Zamrznutý!!!!....a to podotýkám že mám vyhřív.trysky ostřiků,tak to muselo zamrznout někde po cestě......Stačí když auto postavim na pár hodin do garáže a zas můžu vesele stříkat......To zas asi u Sheronu šetřej a do místo udávaných -30 to je tak do -3........
Leden 10, 200916 r Zajímavé KArlosi, já tam mám naopak do -5 ještě lehce ředěný vodou (naléváno na podzim) a po zahřátí motoru nemám naopak co řešit nestříká to sice tak krásně jako v "teple" (resp. až na vršek čelního skla), ale stříká a svůj účel to splní.. Že by vadná serie? V druhým autě je ten do -20 a bezproblému... Spíš esli to benzinka nějak nešmelila Takýe odemně zase se Sheronem spokojenost velká (nepoužíváme od nich jenom kapaliny do ostřik)
Leden 10, 200916 r To se divim ... Já koupil v Halfords tu jejich a bez problémů ... Přiznam se, že bych zrovna u tohohle problémy nečekal ...
Leden 10, 200916 r Autor Tak jsem nečekal,ale stalo se........ještě jsem to tam poctivě nalil neředěný.......
Leden 10, 200916 r Chyby se ději, bohužek doufejme, že taková není třebas celá nějaká serie..Já obojí kupoval někdy v létě (dopředu) A jak píšu podobné problémy nemám,spíš naopak.
Leden 10, 200916 r Autor Taky jsem neměl nikdy problém......od Sheronu kupuju i někdy šampony,čističe disků a i v minul.zimách nápně do ostřiků a nikdy problém....až teď...... Asi jsem zrovna narazil na nějakej zmetek....
Leden 10, 200916 r Hele borci, mi se sere co mi pod ruky přijde, ale tyhle kapaliny mi kupodivu bezproblému jedou, přísahám. Karlos: jo vidím, že zbytek prosředků používáme stejnej Upraveno Leden 10, 200916 r od dadacek
Leden 10, 200916 r Karlos: asi opravdu šetři protože jsem to taky před měsícem nalil mlady do Fabie a dnes to zamrzlo.Neředil jsem to a stejně
Leden 10, 200916 r jezdim už x let s sheronem do -20°C a ted jak bylo -16°C, tak to stříkalo trošku slabějc, ale nic tragickýho a to nemam výhřev trysek...
Leden 10, 200916 r Autor Tak do ostřiků kupuju to co mi zrovna přijde pod ruku(OMV,Shell,Glacidet apod.prostě kde zrovna jsem a co tam maj).....ted to byl Sheron a zrovna nějake zmetek... Ptal jsem schválně jestli to neni nějak běžný protože jak píšu výše...Sheron pravidelně nepoužívám.....Evidentně běžný to neni,tak v poho.. Upraveno Leden 10, 200916 r od karlos3
Leden 10, 200916 r Podobně jako Luke288, že by začali šetřit až teď nekdy? To by možná vysvětlovalo, proč mi to jede v poho a jak jsem psal i s tou -5kou (nevěřil jsem, že to v -9 podle maxíka pojede) ale jelo.
Leden 10, 200916 r možno nepredpokladali že príde taká zima ako teraz -20 schválne v kufri mám ten taký sáčok sheron do -30 ale či zamrzol neviem ... ale aspoň ten sheron vonia, oproti tomu keď vám na prehliadke nalejú v servise nejaký humus to sa nedá v aute dýchať a ešte ked to je k tomu nemrznúce tak dvakrát
Leden 10, 200916 r Ten -30 se mi volně povaluje vzadu v kufru v perflašce (přelité pro snadnější nalití) a světe div se.. nezamrzl a má takovou pěkně zelenou barvu
Leden 11, 200916 r zase je ale pravda, že sme asi před dvěma lety nakoupili zásoby a těch 5l kanystrů letní i zimní směsi máme v garáži ještě dost, tak třeba fakt začali víc ředit až teď
Leden 11, 200916 r já leju do ostřikovačů zimní glacidet z produkce Škoda Auto... vždycky když jedu kolem servisu, tak si koupím 3 - 4 kanystry..., ten kanystr má 3 litry ... a je do -40 ... neředím to. a nezamrzá to! teď stála mamči Fabča týden na chalupě... kámoš říkal, že bylo -22 a dneska jsem k ní přišel a hned jsem ty ostřikovače zkusil a v pohodě! ten kanystr stojí cca 110 kč...
Leden 11, 200916 r Já taky dávám original škodováckou. Nesmrdí, nezamrzá / tabulka ředění na jednotlivé stupně odpovídá / a lze ji použít i na polykarbonátová krycí " skla " světlometů.
Leden 11, 200916 r Autor Dnes jsme byl u bráchy a ten má takovou jednoduchou,ale spolehlivou zkoušečku na mrazuvzdornost kapalin,tak jsem tam kápnul toho koupenýho Sheronu -30 přímo s toho kanystru co mi v něm asi 0,5L zbylo a hned se nebylo čemu divit že mi to zamrzlo,ukázalo to totiž do -7
Leden 11, 200916 r biznis je biznis :kuk: to sa mi nechce veriť, to tesco qualita je lepšia alebo čo kúpit
Leden 11, 200916 r Autor Zkoušečka viz.obrázek..brácha má totožnou....nasaješ a hned vidíš do kolika ta kapalina je.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.