Publikováno Leden 11, 200916 r Už jste někdo měnil žárovky u knoflíků na topení u felicie, ten plast, jsem sundal, lae nevím jestli sundat knoflík, nebo jak na to.
Leden 11, 200916 r nic na tom neni,stahnes panel (to uz asi mas), stahnes knofliky - silou,vyndas ten svetlovod - bacha nezlomit,a uz vidis zarovky.. knofliky nekdy dost drzej - ale spis tahnout nez kvedlat - zvlast v zime plasty rady praskaj.
Leden 11, 200916 r nic na tom neni,stahnes panel (to uz asi mas), stahnes knofliky - silou,vyndas ten svetlovod - bacha nezlomit,a uz vidis zarovky..knofliky nekdy dost drzej - ale spis tahnout nez kvedlat - zvlast v zime plasty rady praskaj. Jo no bacha na to já už jsem taky takhle urval plast ale kliku u řidičovejch dveří. prostě jsem chtěl vystoupit a rup...bylo to klika mě zůstalav ruce.
Leden 11, 200916 r jooooo taky mi zustala klicka v ruce a navod jak vymenit zarovku mas treba na feliciaklubu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.