rape Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Už jste někdo měnil žárovky u knoflíků na topení u felicie, ten plast, jsem sundal, lae nevím jestli sundat knoflík, nebo jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 nic na tom neni,stahnes panel (to uz asi mas), stahnes knofliky - silou,vyndas ten svetlovod - bacha nezlomit,a uz vidis zarovky.. knofliky nekdy dost drzej - ale spis tahnout nez kvedlat - zvlast v zime plasty rady praskaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotas Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 nic na tom neni,stahnes panel (to uz asi mas), stahnes knofliky - silou,vyndas ten svetlovod - bacha nezlomit,a uz vidis zarovky..knofliky nekdy dost drzej - ale spis tahnout nez kvedlat - zvlast v zime plasty rady praskaj. Jo no bacha na to já už jsem taky takhle urval plast ale kliku u řidičovejch dveří. prostě jsem chtěl vystoupit a rup...bylo to klika mě zůstalav ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jooooo taky mi zustala klicka v ruce a navod jak vymenit zarovku mas treba na feliciaklubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.