romanxxx Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Dnes mi puklo sklo piatych dveri mate niekto skusenost s jeho vymenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Řeším podobný problém :-) mám možnost koupit sklo od známého, ale dá mě ho i s pětkama který mu pak vrátím...jak ale to sklo dostat dolů ? asi nejlepší bude to sklo nový i s dveřmama dát do servisu ať ho sundají a nalepí na moje, jelikoš maj na to mašinky, nebo se pletu ? jde to i jinak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Nevím jak to je na krátké octavii dělané,ale jednou jsme měnily sklo na renaultu a to tak že jsme ho odřezaly strunou a poté jsme nanesly nové lepidlo na karoserii (to lepidlo bylo takový černý jak plastelína) a daly nové sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 V každém autoskle jsou na to vybavení. Je tam ale riziko, že to sklo praskne protože je kalené. Nikdo nedá záruku na to, že při vyřezávání to sklo nepraskne. Vyřezávaly jsme už několik skel a máme úspěšnost tak 30%. To není moc. U předního okna je to něco jiného. Tam to sklo je bezpečnostní a má v sobě fólii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.