zabiak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Koupil jsem si zadní face lištu nad SPZ a protože je jiné barvy budu jí lakovat. Protože jsem vyřadil z provozu zadní zámek, respektive mi ho vyřadil zloděl. Chtěl bych tu díru zakytovat. Otázka tedy zní čím tu díru zaplácat a kde to koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Já bych to nechal zavařit plastem! Asi nejlepší volba. Počítám že by to vyšlo na +-300Kč. Kyt by mohl prasknout, ale pokud to chceš opravdu kytovat, tak kup kyt se skelnými vlákny na hrubou vrstvu a pak jemný kyt na vrchní vrstvu....pak brousit, brousit a zase brousit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Radši kyt, a kde to seženu a kolik to tak koštuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 No jak myslíš. Ten kyt koupíš třeba v OBI, Baumaxu, prodejně autolaků a lakýrnických potřeb a možná i v nějáké drogérii. Hrubý kyt se skelnými vlákny + jemný kyt a vejdeš se tak do 300Kč. Stačí ti ty malé plechovky. Hlavně dobře zdrsnit povrch, odmastit, a můžeš se dát do práce. Držím palce ať se ti to povede a pak nahod foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Já jsem to nechal zavařit plastem a je to super a nejde poznat že tam byla díra.A je jistota že to nepopraská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 A kde jsi to nechaval delat a kolik to asi kostovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 mam to taky a urcite to zavar,nejde o to ze to popraska ale bude se castecne propadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Nešlo by to nějako zavařit samodomo? Třeba nějak roztavit plast a nalít ho tam nebo něco? To je ten kyt teda pěkně napiču. Fakt by si to lehlo? Já bych to nejdřívě něčím zacpal a okolo zakytoval aby tam toho nebylo tolik. Nebo to holt budu musit nechat zavařit no. Vypadá to pěkně foxi Editováno: 14. leden 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 A kde jsi to nechaval delat a kolik to asi kostovalo. Nechal jsem to zavařit u Pajaplast v Šenově ,je to na staré cestě Ostrava-Havířov cena lidová 2kila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No tak já se taky přidám s troškou do mlýna já si to dělal sám a zavařil jsem to opravnou mříškou na plasty + kit na nárazníky a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Bazz: napiš prosím trošku popis jak si to dělal. A kde to koupím? A kolik to koštuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Je to mřížka na opravu plastů např. nárazníky apod. k tomu je tyčinka plastu a ještě k tomu potřebuješ horkovzdušnou pistoli já jsem si jí obstaral normálně u lakýrníka takže zajeď si do nějakého servisu a kup si to od nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.