Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

4Skaja -tak ta se povedla :palec2: pěkná

Mám už vymyšlenou fotku na jaro,ale zimní inspirace zatím nedorazila :sleep:

• Autor

bezva... :) ale jak už jsem psal, určitě by bylo dobré dát fotku i do zimního období... protože to pak zvyšuje tvé šance na vítězství o Fotografa roku! ;)

Jestli sem to pochopil, tak za těch 50kč můžu v průběhu roku vložit celkem 4fotky pro každé období jednu ? :p

• Autor

ano přesně tak... ta pajda je na celý rok... a ceny se budou rozdávat na konci roku! :) teda vlastně na začátku příštího roku! ;)

Vorlíku ty seš číslo, :smich:

• Autor

snažím se! lol pro úspěch této ankety udělám cokoliv!!! :kol-48:

Hmm, tak už je to i medializovaný, to sem zvědavej, jak se to projeví na účasti :)

• Autor

Tak ja pevně věřím,že se soutěž rozjede! Možná to chce jenom víc času. Stále se nemohu a nechci smířit s tím, že těch 50 korun je pro lidi nepřekonatelná překážka. V dnešní době je to úplně směšná částka. Navíc všechny peníze budou využity na financování cen a kalendáře, který bude propagovat právě www.skodahome.cz Pravdou je, že se ke mě již dostaly zprávy, že si tu vybírám peníze. Ale znovu opakuji, že seznam soutěžících bude zveřejněn a každý si bude moci lehce spočítat, kolik se vybralo peněz. Stejně tak zveřejním i všechny náklady se soutěží spojené. Dám tomu čas do konce března kdy končí první etapa soutěže. Když se nic nezmění, tak soutěž ukončím a všem co zatím zaplatili vrátím jejich vklady. Víc k tomu už nemám co říct.... mrzí mne..., že to takto možná skončí. Bohužel je pravda, že je obtížné se v dnešní době lidem zavděčit. Měl jsem však dojem, že se první nedokonalý ročník soutěže líbil a že se z této ankety stane tradice! Budete-li mít nějaké dotazy tak pište na všechny samozřejmě odpovím. Díky. Vorlajz

a jenon 50? Když dám víc, budu zvýhodněn? :-)

• Autor

hh.... tos měl Máro poslat SZ! :smich:

vorlajz: zítra ti pošlu prachy na účet, až mi v ČS aktivujou autorizační SMS..

edit: tak už to mam, tak to tam máš.. :smich:

Upraveno od AdamCZ

• Autor

hh... :smich: ... to je dobře!!! a ještě by ses mohl připojit do soutěže! :palec2:

mozna i ano, ted patek + sobota jedu do rokytnice tak bych moh udelat nejakej obrazek, uvidime :palec2:

• Autor

a přežiješ ten 50,- kč poplatek??? :help:

no je to celkem balik kamarade ti povim lol ...kdyz bude pekne foto tak se pripojim i s poplatkem

• Autor

paráda... protože účast je zatím nějaká slabá... přitom těch 50 kaček je fakt úplný hovno! :kuk:

Voe, to su tri piva v Trebenicich :smich:

• Autor
:smich:-_-

Dočkej času. Rok 2009 je dlouhej. Ještě třeba přibudou. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.