mikl Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak a pade dnes odesláno,abych nesoutěžil na černo 4Romariooo takovej to byl krásnej den a já nechal doma foťák,tak jenom mobilem,pochybuju,že letos natrefím lepší zimní.Sice se měnit smí,ale jestli bude za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 mikl je fakt pekná tá fotka, aj tie dve vo vlákne Viktor: môže byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Proč ne úpravy? k digitální fotografii to patří. Koukněte když jdete po městě do výloh, do časopisů, ... nenajdete jedinou prezentovanou fotku, která by neprošla úpravama v PC. A ke klasické fotografii to patří jakbysmet, akorát se to všechno dělalo v temné komoře :-) Kdo to udělá s citem, ten si polepší. Kdo to přežene, ten jenom přihorší. Jinak nevím o jakých fotomontážích tady Romariooo mluví, ale vyfotit auto někde a domontovat ho jinam je dle mého to nejtěžší,aby to vypadalo reálně. I automobilky se tomu často vyhybají. Ideální je vždy s autem dorazit na místo. I kdyby seděl úhel pohledu jak auto domontujete, tak se netrefí stejný světelný podmínky jak pozadí, tak auta a pak to prostě taky nebude vypadat reálně Takže proto si myslím, že to tady v soutěži nehrozí a že to tu ani nebylo. Já měl takový plán udělat fotomontáž do soutěže 2008, jenže právě při realizaci jsem dost narazil a díky tomu jsem začal vymýšlet něco jiného. Editováno: 16. leden 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 paráda, už se nám to rozjíždí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 50,- jsem taktéž odeslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no doufám, že se přidají i ostatní!!! zatím tu diskutuje 5 lidí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja fotit nebudu, pač na plechach to stojí za starou bačkoru.. Když to vyfotíš ze předu, aby nebyli vidět kola ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Mikl: na to že to bylo fotákem tak to je fakt špička.Jinak dobře-přesvědčili jste mě.Souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zatim tu mam jenom tohle: a nevim jestli to má výzam.. už takhle sou tam lepší fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Nikdy nevíš, co se porotě zalíbí...sto lidí, sto chutí, aspoň je na co koukat. Kdybychom to měli brát podle toho, jestli to má cenu, tak bychom mohli rovnou říct, že první místo má Dastax a my se poperem o ten zbytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 mno.... zatím to vypadá, že se lidem moc soutěžit nechce... ta padesátka je větší problém, než se čekalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 kolik lidí zaplatilo? (odemně ti to doufám přišlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 3 ... takže na dovču zase nepojedu! ... ne, važně... chtěl jsem udělat dop ceny... ale asi z toho nic nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 3 ??? to je min nez je vlozenych fotek nekdo by se mel z vkladajicich stydet ... ale to jsem fakt necekal, tak malo, ze cloveka odradi 50kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak Doli byl prvni, tak to ma bez startovneho ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Já zatím neplatil, mám s Vorlajzem ještě jenej kšeft, tak to stáhnu jedním vrzem...snad to nevadí, sem počítal, že platit se může tak nějak průběžně a čekovat se to bude až při uzávěrce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jj Skajo, s tim placenim mas naprostou pravdu... prubezne! nejdyl vsak do konce brezna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ja nevedel ze se ma neco zaplatit, tak se omlouvam a napravim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 4dastax-proč by se měl kdokoli stydět?V pravidlech žádný termín není. 4Vorlajz-proč Ti to někdo nehodí do vyvěšenejch a pěkně obě vlákna pohromadě, přece to rok nebudeš "upovat"jak v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no... psal jsem Vittovi, ale ve vyvěšenejch jsou jenom věci týkající se ofiko OC! ... ale když z toho uděláme ofiko OC soutěž, tak nám to vyvěsej... tak uvidíme... jinak budu UPovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Vitto má svoji soutěž na OC. Proč by měly být tady na fóru vyvěšeny jenom klubový věci,to mi hlava nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no prostě to tak je... předtím jsem soutěž vyvěsil a dostal jsem krapet vynadáno... takže budu UPovat ... vem to čert! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak to jo on to někdo Upne občas ta tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 4dastax-proč by se měl kdokoli stydět?V pravidlech žádný termín není. V pohodě,já to myslel ze srandy:) akorát jsem čekal, že bude víc lidí jak 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak to já čekal taky,jenom se mi nechce věřit,že by to pade hrálo roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.