Leden 23, 200916 r Autor bezva... ale jak už jsem psal, určitě by bylo dobré dát fotku i do zimního období... protože to pak zvyšuje tvé šance na vítězství o Fotografa roku!
Leden 23, 200916 r Jestli sem to pochopil, tak za těch 50kč můžu v průběhu roku vložit celkem 4fotky pro každé období jednu ?
Leden 23, 200916 r Autor ano přesně tak... ta pajda je na celý rok... a ceny se budou rozdávat na konci roku! teda vlastně na začátku příštího roku!
Leden 24, 200916 r Autor Tak ja pevně věřím,že se soutěž rozjede! Možná to chce jenom víc času. Stále se nemohu a nechci smířit s tím, že těch 50 korun je pro lidi nepřekonatelná překážka. V dnešní době je to úplně směšná částka. Navíc všechny peníze budou využity na financování cen a kalendáře, který bude propagovat právě www.skodahome.cz Pravdou je, že se ke mě již dostaly zprávy, že si tu vybírám peníze. Ale znovu opakuji, že seznam soutěžících bude zveřejněn a každý si bude moci lehce spočítat, kolik se vybralo peněz. Stejně tak zveřejním i všechny náklady se soutěží spojené. Dám tomu čas do konce března kdy končí první etapa soutěže. Když se nic nezmění, tak soutěž ukončím a všem co zatím zaplatili vrátím jejich vklady. Víc k tomu už nemám co říct.... mrzí mne..., že to takto možná skončí. Bohužel je pravda, že je obtížné se v dnešní době lidem zavděčit. Měl jsem však dojem, že se první nedokonalý ročník soutěže líbil a že se z této ankety stane tradice! Budete-li mít nějaké dotazy tak pište na všechny samozřejmě odpovím. Díky. Vorlajz
Leden 27, 200916 r vorlajz: zítra ti pošlu prachy na účet, až mi v ČS aktivujou autorizační SMS.. edit: tak už to mam, tak to tam máš.. Upraveno Leden 27, 200916 r od AdamCZ
Leden 27, 200916 r REKLAMNÍ SPOT - FOTO ROKU 09 :smich: vorlajz...si delas p.del, mi tekli slzicky :smich:
Leden 27, 200916 r mozna i ano, ted patek + sobota jedu do rokytnice tak bych moh udelat nejakej obrazek, uvidime
Leden 27, 200916 r no je to celkem balik kamarade ti povim ...kdyz bude pekne foto tak se pripojim i s poplatkem
Leden 27, 200916 r Autor paráda... protože účast je zatím nějaká slabá... přitom těch 50 kaček je fakt úplný hovno!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.