Leden 27, 200916 r To vis kdybych ja nejezdil furt na pivo do Usti a jednou prijelo Usti na pivo do Trebenic tak by jste to videli...
Leden 27, 200916 r Autor no co tam??? si radši zaplatím o pár korun víc a dám si pivo hezky doma ... doma v Ústí!
Leden 28, 200916 r neverím že už nikto nepridá fotku, ja už mám niečo vyhliadnuté, uvidím či mi zajtra vyjde čas a sfotím to veď pre tie ceny sa oplatí súťažiť nie?
Leden 29, 200916 r Pridal som tam aj ja jednu na snehu, ďalšie sa mi už asi nepodarí spraviť, síce dnes ráno sme tu trochu snehu mali, ale toľko ho už nebude...
Leden 29, 200916 r pentadius: .. jen myslím, že fotky na výšku nejsou povoleny lubinob: pěkná, ale chtělo by to líp zaretušovat spz a škoda, že to není vyfocený ze strany, z který by bylo auto hezky nasvícený sluncem
Leden 29, 200916 r To 50,- je v pohodě, fotky jsou zatím samý kvalitky, sotva končí leden .. určitě se to ještě rozjede
Leden 29, 200916 r Taky jsem poslal Viki nebojte, jen sněhu je u nás málo u nás kalamita poď sem hh Upraveno Leden 29, 200916 r od wrccko
Leden 29, 200916 r Jedu do tálie takže jestli se mi podaří vyfotit nějaký kousek tak se taky zúčastním.
Leden 29, 200916 r Autor určitě se zúčastni... ale soutěž je na celý rok... tím, že přidáš fotku do každého období, tzn. 4 fotky za rok, tak můžeš vyhrát soutěž o fotogrfa roku! a uzávěrka přihlášek je stejně 31. 3. 08 jinak fotky super a jak psal Viki, fotky na výšku EE... takže si to Máro koukej změnit!
Leden 29, 200916 r Tak dobře rejžo, budu muset něco sehnat, ale s tím sněhem to bude fakt problém ...
Leden 31, 200916 r Vorlajz: zařid prosím sněžení...aspon na jeden den...čekám na něj abych mohl vložit soutěžní a tím pádem VÝHERNÍ FOTEČKU Ta černá metalíza na bílem sněhu vypadá opravdu exkluzivně!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.