Jay Kay Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tchýně a uzený,nejlepší jsou studený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Moje budoucí(asi) tchýně z prava přítelkyně, tchýně, její sestra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Mílo: to vypadá nadějně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 :smich: (smeju se Romanovi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Proč mě Danečku? Já na lidi mám vyvinutý nosánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Romane, to si lze vyložit různě Víš co to znamená "black nose"? Respektive když o někom řekneš/označíš ho za "black nose"? To máme s Maurem(Italsko-švýcarský partner) takovou kódovanou řeč Ale "black nose" je poměrně známé a je tady riziko, že to bude pochopeno. Pak je ještě jedno pěkné kódované označení: PITA. Neboli "Pain In To Ass". A tohle můžeš používat skoro bez rizika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Víte někdo jak vzniklo slovo tchýně??? * * * No spojením dvou slov... Tchoř a svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Ještě že já mám pani mámu tak hodnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Hm.... Jsem taky jeden, co má smůlu na tchýni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Taky sem měl tchyni na odstřel. Dopadlo to tak že jsem dostavěl barák a rok na to byl rozvod. Teď jsem v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Nejlepší tchýně je žádná tchýně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 MUŽI se dělí na MUŽE a NE-MUŽE ŽENY se dělí na ŽENY a NE-ŽENY a TCHÝNĚ .... SEKEROU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 vidím že je nás taky hodně stejně postižených, mám taky záludnou tchýni a už pár let si ve vší počestnosti řeknem několikrát za rok dobrý den a nashledanou a to mi stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 já mám tchýni dobrou, když mě nas.... tak jí řikám dobrý den maminko.. a ona ví.... zkoušela mít nějaký řeči ale nesmíte se dát a pokud má vztah vydržet, musí partnerka stát za Váma a ne za maminkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensej1984 Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Tak,tak... Este ze mam to stastie a zena stoji vacsinou na mojej strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.