pesek Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Halo,mam Skodu Fabii 4 roky starou - pravy odstrikovac zlobi-je ucpanej-uz jsem ho profouk(vyndal tu malou umelou vec).od te doby to strika tak vselijak jenom ne poradne na sklo(predni) Moje otazka je ,kdyz si koupim nove dva odstrikovace-musi se nejak sestelovavat-nebo staci proste spravne nasadit na ty hadicky a je hotovo? Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen. Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ale zadný, nie? Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ale zadný, nie? Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak to zavani deformaci trysky, viz. obrazek z DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak to zavani deformaci trysky, viz. obrazek z DP. To možná jo, ale mi to pomohlo. Je ale pravda, že jsem potřeboval ostřikovat jen o kousek níže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesek Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jo diky,mas pravdu ostrikovace strikaji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jo diky,mas pravdu ostrikovace strikaji.... To bylo mi? Jestli jo, tak není zač. Hlavně že to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konik Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ale zadný, nie? Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.Jinak presouvam do sekce "Exterier". A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů. Pribuh, co to mate za ostrikovace? Nepisete i Felicii? Na fabce model 2007 je jen sterbina ktera nestrika proudem ale jen "skoro mlhu" a to neseridietlnou sterbinou. Pozn mam vyhrivane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji?Diky Jestli se nepletu meli by stat neco kolem 120 CZK/ks... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak. No ty na Fabii jsou moc super. Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak.No ty na Fabii jsou moc super. Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky Tezko rict jake tam mas - pokud jsou usazene v plastu, tak si myslim, ze by to jit melo, ale nevim jak to tam vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Tyto tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Octavka: podle mne misto tam je... ajinak nez ze to koupis a vyzkousis to asi nezjistis... Asi bych koupil jen jeden a pak pripadne dokoupil dalsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda Taky moznost... Dej vedet jak si dopad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 OK dam, ale pritelkyne je v praci, takze to vypada ze se nato mrknu az v tydnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) ahojes, mrknete na toto, myslite ze by to slo? http://aukro.cz/item526289415_ostrikovac_trysky_xsara.html Editováno: 15. leden 2009, autor: SpeedyTuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Nechápu proč tohle vůbec řešíš!? V originálu je cena cca 107kč za trysku. Asi by se daly sehnat neorigo a levnějsí, ale dávat tam nějaký jetý z úplně jinýho auta to je blbost. Nebude ti sedět třeba průměr hadičky a co slepíš to izolepou nebo čím?? A navíc pořád budou tyhle jetý a proč vyměňovat jetý ostřikovače za jetý ostřikovače který ti tam nemusí sedět. Editováno: 15. leden 2009, autor: jirik64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 INak, ok kup si ich, ale spomeň si potom ako ostrekovali tie "trošku" drahšie originály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 jednu trysku mi nekdo vyrval a netusil sem jestli vubec sezenu orig za rozumne penize...stovka jeste jde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 skoda ze nikde ve skodovce ty trysky nemaj, prej daj vedet az dorazej ale abych necekal jako v audi na cidlo 2 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak si ich objednaj(SKODA SERVIS) a do 2 dni ty ich dodaju!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.