Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Halo,mam Skodu Fabii 4 roky starou - pravy odstrikovac zlobi-je ucpanej-uz jsem ho profouk(vyndal tu malou umelou vec).od te doby to strika tak vselijak jenom ne poradne na sklo(predni)

Moje otazka je ,kdyz si koupim nove dva odstrikovace-musi se nejak sestelovavat-nebo staci proste spravne nasadit na ty hadicky a je hotovo?

Predem diky za odpoved.

Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.

Jinak presouvam do sekce "Exterier".

A poznamka na zaver - jedna se o ostrikovace, nikoliv odstrikovace ;)

Pokud vim, trysky jsou neseriditelne, tudiz kup novy kus (pripadne oba) a jednoduse je vymenen.

Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. ;)

Ale zadný, nie?

Mi při prohlídce seřizoval mechanik ostřikovač tak, že do něj strčil jehlu a lehce ho pošteloval. ;)

Ale zadný, nie?

Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů.

Tak to zavani deformaci trysky, viz. obrazek z DP.

post-9-1190795481_thumb.jpg

Tak to zavani deformaci trysky, viz. obrazek z DP.

To možná jo, ale mi to pomohlo. lol Je ale pravda, že jsem potřeboval ostřikovat jen o kousek níže.

• Autor

Jo diky,mas pravdu ostrikovace strikaji....

Jo diky,mas pravdu ostrikovace strikaji....

To bylo mi? Jestli jo, tak není zač. :palec2: Hlavně že to pomohlo.

Ale zadný, nie?

Ne, přední. Stříkal moc vysoko, tak ho lehce přihnul dolů.

Pribuh, co to mate za ostrikovace? Nepisete i Felicii?

Na fabce model 2007 je jen sterbina ktera nestrika proudem ale jen "skoro mlhu" a to neseridietlnou sterbinou. Pozn mam vyhrivane

Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji?

Diky

Prosim vas nemate nejaky ten odkaz kde se daji koupit predni ostrikovace na fabii na celni sklo? A kolik stoji?

Diky

Jestli se nepletu meli by stat neco kolem 120 CZK/ks... ;)

Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak.

No ty na Fabii jsou moc super.

Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky

Panejo to je dost , kdyz to srovnam s tema co strikaji vodotrisk - ty snad stoji 12 kc nebo nejak tak.

No ty na Fabii jsou moc super.

Myslite ze se daji hodit take na Octavii 98 rocnik? Diky

Tezko rict jake tam mas - pokud jsou usazene v plastu, tak si myslim, ze by to jit melo, ale nevim jak to tam vypada :(

Tyto tam jsou

post-3876-1191443857_thumb.jpg

post-3876-1191443865_thumb.jpg

Octavka: podle mne misto tam je... ajinak nez ze to koupis a vyzkousis to asi nezjistis... Asi bych koupil jen jeden a pak pripadne dokoupil dalsi... ;)

A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda

A nebo to udelam tak ze to odmontuju z nasi Fabie - si to teda pujcim a odzkousim a pokud by to fungovalo tak je hned koupim -ono ten rozstrik na fabii je super - to u Octavie je 2x praminek - nic moc teda

Taky moznost... Dej vedet jak si dopad... ;)

OK dam, ale pritelkyne je v praci, takze to vypada ze se nato mrknu az v tydnu.

• 1 rok později...

Nechápu proč tohle vůbec řešíš!? V originálu je cena cca 107kč za trysku. Asi by se daly sehnat neorigo a levnějsí, ale dávat tam nějaký jetý z úplně jinýho auta to je blbost. Nebude ti sedět třeba průměr hadičky a co slepíš to izolepou nebo čím?? A navíc pořád budou tyhle jetý a proč vyměňovat jetý ostřikovače za jetý ostřikovače který ti tam nemusí sedět. :smich:

Upraveno od jirik64

INak, ok kup si ich, ale spomeň si potom ako ostrekovali tie "trošku" drahšie originály...

jednu trysku mi nekdo vyrval a netusil sem jestli vubec sezenu orig za rozumne penize...stovka jeste jde:)

skoda ze nikde ve skodovce ty trysky nemaj, prej daj vedet az dorazej ale abych necekal jako v audi na cidlo 2 mesice

Tak si ich objednaj(SKODA SERVIS) a do 2 dni ty ich dodaju!!!! ;):)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.