Přejít na obsah

Automobilky maji velké problémy


Romariooo

Doporučené příspěvky

Daleko smutnější je to, že až se zase kšefty rozjedou, tohle budou prodávat jako funglovky...opravdu bych chtěl auto, co se tváří jako nový a co do něj někde na parkingu rok pražilo, chcalo na něj a srali ptáci... Protože takový kvanta nepohltí půjčovny a leasingovky, to se prostě bude muset prodat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tybláááho, to je drsný, pro Nissan Sunderland a Nissan Barcelona máme v rámci holdingu snad nejvyšší počet přepravovaných návěsů a je to jeden z TOP zákazníků, to až Nissan výrazně omezí výrobu tak bude asi hodně hodně ouvej :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen jedno nechápu. Ekonomové předpokládají růst jenom cca 1%, ale kurva růst je růst ne?

To znamená, že bude o jedno 1% více než loni jaktože jde teda všechno doprdele?

To nějaké firmy profitují více a táhnou to nahoru nebo co? Tož je tu nějaký ekonom?

Taky mě dostává, že vyrábějí tolik aut když pro ně není odbyt to je taky napalici lol

Tak možná proto je ten růst protože vyrábějí dál akorát to neprodají. :)

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale neboj, ze nyni zrovna neprodavaji, leden byl vzdy mrtvy, ono se to srovna a prodavat se zase bude... Kdyby neprodavali, slo by to vse mnohem nize, nez je to nyni, auta jsou porad draha jako krava!

Když my to známe s tím lednem a únorem nejlépe, že strécu? Také to tak vidím, že se to zase srovná. Dokonce budu vyjímečně souhlasit s naším panem prezidentem velkým Vaškem Klausovým a to v tom, že nás ještě celkem chrání naše měna. Ono to tak opravdu asi je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska chrápu v Přerově a mám ten pocit, že jsem snad na hotelu sám, hotelová restaurace totálně prázdná. Včera ve Zlíně a tak nějak to samé. Sakra, to jsem kolikkrát měl problém zabukovat něco na spaní a obvolával jsem x hotelů, než se poštěstilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak uz jsem nezamestnany :aggressive: , a mohu Vam rici ze takovy to zpusob jednani jsem v zivote nezazil jak se to vse odehralo. Sel jsem v nedeli vecer na nocni sichtu na extra sichtu uz pri prichodu lidi panikarili, jelikoz se v novinach objevil clanek s tim ze nase fabrika propousti 850 agenturnich zamestnancu. No kazdopadne sichta normalne zacala vsichni makali jako vzdy. Jenze se spekulace furt naplnovali jelikoz nam u fabriky kolovalo spousty novinarsky aut vcetne TV. Po prestavce se rozhodlo par zamestnancu nenastopit na linku a pozadovali vysvetleni co se deje a jestli je to pravda. Nikdo nic nerekl rekl jen at se vratime zpatky na linku nebo ze nam bude odebran mesicni plat za to ze linka kvuli nam nejede. 1 hodinu pred koncem sichty povedeli ze lide co maji kontrakt at zustanou a ostatni agenturni zamestnanci at si jdou do skrinek vyklidi je a jdou do jine budovy. Tam vsem rekli proste jste zkoncili. Tady jsou videa jak se to odehralo a reknu vam byl to mazec video 1

to druhe video je asi lepsi. Jsou to zabery zamestnancu z mobilu. Tez jsem neco nahral ale bohuzel ochranka me videla tak jsem musel mazat :feve:. No a pak uz je co je v novinach The SUN

No kazdopadne ja jsem z jine sichty a to ze jsem prisel o praci jsem se vlastne dozvedel jen diky tomu ze jsem byl na prezcase a z novin. Tento tyden mi prijde domu dopis ze jsem zkoncil a nebo po tydneni odstavce ktera je tenhle tyden, prijsu pristi tyden do prace a tam mi to sdeli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vzhledem k tomu ze Oxford neni zrovna velke mesto tak skoro 1.tis lidi bez prace to tu asi uz nic nenajdu, zena ma praci ale asi uz to vidim na navrat.

Coz ja se mam kam vratit. Nejhure jsou na tom ty kteri maj deti a hypoteku na hlave a ze jich je. Tech mi je lito!

Editováno: , autor: Ilja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...