doctor199 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Čau, potřebuji zjistit kde je u octavky čidlo teploty motoru a čidlo venkovní teploty? Nevíte někdo kde to hledat? (nejede mi ani jedno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tezmen Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ahoj. snímač teploty vody na motoru je nad setrvákem (spoj motoru a převodovky) buď v hlinikový nebo plastový přírubě. čidlo venkovní teploty je v předním nárazníku na pravý straně za tou plastovou krytkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor199 Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jo díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Jenom doplním že to čidlo teploty chladící kapaliny je špatně vidět a přístup k němu je hrozný. Chtěl jsem si ho ve středu vyměnit, ale jak jsem viděl ten přístup, tak jsem zrezignoval :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tady je to v klídku, měl bys vidět čidla na Francouzích tam musí člověk rozdělat kde co. Pořád říkám zlatej VW na opravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 čidlo teploty chladící kapaliny TDI 66kW MR00 motor AGR: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.