mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Sákryš, no nevím jak by vyváděla, kdyby věděla, že je tady hlavní aktérkou. Ale na druhovou stranu, třeba by se jí to zalíbilo. Myslim, ze by si zaslouzila cestne clenstvi v klubu se vsemi vyhodami a ubytovanim zdarma na vsech besidkach....co Vitto? Sohlas a mohla by vzít i nějaké kamarádky podobných zájmů. A Vitto mlčí, asi je teď bit doma on uctěme památku vittova připojení na net, asi bylo ucvaknuto volaní účastník už nebude připojen Chudák malej, a to paní Vittová říkala, že na fórum nechodí...asi začala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 kluci a co telenovela kdy zase bude pokračovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 (editace) Sákryš, no nevím jak by vyváděla, kdyby věděla, že je tady hlavní aktérkou. Ale na druhovou stranu, třeba by se jí to zalíbilo. Myslim, ze by si zaslouzila cestne clenstvi v klubu se vsemi vyhodami a ubytovanim zdarma na vsech besidkach....co Vitto? Sohlas a mohla by vzít i nějaké kamarádky podobných zájmů. A Vitto mlčí, asi je teď bit doma on uctěme památku vittova připojení na net, asi bylo ucvaknuto volaní účastník už nebude připojen Chudák malej, a to paní Vittová říkala, že na fórum nechodí...asi začala neříkala to kdysi i paní Cosbyová? I ženy rádi vědí, co jejich muži dělají začínám se bát o svojí budoucnost jsem sledováni a výmluva na typu: " co děláš? Jsem na foru" je už podezdřelá Editováno: 28. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 neříkala to kdysi i paní Cosbyová? Hele nechte mě napokoji,prosím.....Jde vidět,že mě vůbec neznáte !!!!!! Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 neříkala to kdysi i paní Cosbyová? Hele nechte mě napokoji,prosím.....Jde vidět,že mě vůbec neznáte !!!!!! Děkuji a to mas pravdu Ivanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 kluci a co telenovela kdy zase bude pokračovat? ... asi az po prazdninach. cez prazdniny davaju najradsej opakovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 a výmluva na typu: " co děláš? Jsem na foru" je už podezdřelá .D Přesně tak, jsou proti nám, ony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Tak tohle je poslední fotka od Haničky...chtěl jsem jí sem dát normálně, ale kvůli manželkám jsem radši přidal ty čtvrečky...až si budete jisti, že tu žádná manželka není, vymažuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 vymaž,my so to obhájíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 ja si taky myslim ze je to uplne v pohode...co tady holky znam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 vymaž tu ochranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 vymaž,my so to obhájíme ja si taky myslim ze je to uplne v pohode...co tady holky znam :-) vymaž tu ochranu Najednou, dvě stránky zpět kňouráte, že budete biti Tak ráno, ať nejsme na noc divocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Tak tohle je poslední fotka od Haničky...chtěl jsem jí sem dát normálně, ale kvůli manželkám jsem radši přidal ty čtvrečky...až si budete jisti, že tu žádná manželka není, vymažuje Už tu žádná není na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Tak tohle je poslední fotka od Haničky...chtěl jsem jí sem dát normálně, ale kvůli manželkám jsem radši přidal ty čtvrečky...až si budete jisti, že tu žádná manželka není, vymažuje Už tu žádná není na 100%. Ale já taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 vymaž,my so to obhájíme ja si taky myslim ze je to uplne v pohode...co tady holky znam :-) vymaž tu ochranu Najednou, dvě stránky zpět kňouráte, že budete biti Tak ráno, ať nejsme na noc divocí Tak, ráno je tu a čekáme na pokračování, ale v práci to není ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) Bauí, děkuji aspon ty ses mě zastal,když né cosby... Editováno: 29. Červen 2007, autor: IvanaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak, a Cosby má po žížalkách , hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 .chtěl jsem jí sem dát normálně, ale kvůli manželkám jsem radši přidal ty čtvrečky...až si budete jisti, že tu žádná manželka není, vymažuje A čeho se bojíš ?!!!!!!! Máme stejné právo si číst a psát,co chceme na kterém koliv fóru !!!! A takový____________, jako jsi ty mě nemůže vytočit... Bauí, děkuji aspon ty ses mě zastal,když né cosby... "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné...a práva Ti neupírám žádná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Asi je zas třeba otevřít spolužáky a kolegy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak už to odtajni, teda ten obrázek, se nenech prosit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak už to odtajni, teda ten obrázek, se nenech prosit... Co tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Co tohle ? Ty wolééééé, co to jééé...? Si děláš kozy, no vlastně právě ne, no to sou teda prázdniny todleto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak už to odtajni, teda ten obrázek, se nenech prosit... Co tohle ? No to je teeeda uz jiny kafe... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak už to odtajni, teda ten obrázek, se nenech prosit... Co tohle ? jsem zvedavej jak to bude pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Co tohle ? Ty wolééééé, co to jééé...? Si děláš kozy, no vlastně právě ne, no to sou teda prázdniny todleto... Tak už to odtajni, teda ten obrázek, se nenech prosit... Co tohle ? No to je teeeda uz jiny kafe... :smich: Jsem rád, že se Vám to - Hanička - líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.