Březen 29, 200916 r jéžiši, to sem raději ani nedávej i barokní tvary mají právo se prezentovat :-) podívej na Saudka, jakou udělal na těch tvarech karieru...:-)
Březen 29, 200916 r Ale no tak panove ... nekomu se libi nekomu ne ... ono kdybysme meli ohodnotit Vase tela ....
Březen 29, 200916 r Ale no tak panove ... nekomu se libi nekomu ne ... ono kdybysme meli ohodnotit Vase tela .... těla nebo děla?
Březen 30, 200916 r Pěkná, pěkná, nauč jí ještě plavat na znaku to bych toho moc v tý vodě neviděl. Nevím čím to je, ale jak polystyren na vodě...:-)
Březen 30, 200916 r Kops: Ty jsi asi pěknej podvodník že fotíš pořád pod vodou co ??? Upraveno Březen 30, 200916 r od Rosťa19
Březen 30, 200916 r Kops: Ty jsi asi pěknej podvodní že fotíš pořád pod vodou co ??? dobrovolně "na sucho" nechce...:-) Tak ji musím buď překvapit, nebo přepadnout s foťákem... něco mám, když to najdu pošlu to..
Březen 31, 200916 r jéžiši, to sem raději ani nedávej a proč ne...děláte všichni jako by jste měli doma jen modelky s mírama 90/60/90 s přírodníma pevnejma 3..... Upraveno Březen 31, 200916 r od Marek
Březen 31, 200916 r No hlavně se směju, že zrovna Tomáš...stačí se podívat pár (desítek) stránek zpět a podívat se na kolegyni (a jeho) co jsem dal
Březen 31, 200916 r Je skoda, ze nikdo nemate spoluzacky a kolegyne... baurak - od kdy se edituje hospoda??? Se prece nesmi ne?
Duben 1, 200916 r kterou myslíš? Já mám doma pěknou ženu, mně jiný nezajímaj Jednou jsi sem dával fotku s kolegyní z nějakého mejdanu, neseš si jí tam v náručí... Btw, je tu někde tedy fotka Tvé ženy???
Duben 1, 200916 r Je skoda, ze nikdo nemate spoluzacky a kolegyne... V pondělí jsem byl na spinningu a tam byly pěkné kolegyně, asi si příště vezmu foťák
Duben 1, 200916 r Je skoda, ze nikdo nemate spoluzacky a kolegyne...baurak - od kdy se edituje hospoda??? Se prece nesmi ne? tohle tema od ty doby co se promazava od zacatku!!!
Duben 1, 200916 r Jednou jsi sem dával fotku s kolegyní z nějakého mejdanu, neseš si jí tam v náručí...Btw, je tu někde tedy fotka Tvé ženy??? A jó, myslíš Miládku. No zase na to, že jí je přes padesát, tak myslím, že udržovaná moc dobře. Jo, žena je zde na foru x-krát.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.