zdsamct Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu Editováno: 25. Září 2007, autor: salam01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to so SZ, začerním Ti je ve Photoshopu nebo to sem dej, on to pak někdo začerní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 mě se to nechce zobrazit :-(( pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda Už by to mělo být ok, překonvertoval jsem to a vložil i v .jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu A kdyby šlo o blondýny, tak můžu kromě očí začernit i cokoli jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu A kdyby šlo o blondýny, tak můžu kromě očí začernit i cokoli jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak začneme třeba tímto :-) je to mobilem tak sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 trošku dovnitř :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl odpoved na neco jinyho,ale to nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 trošku dovnitř :-) A kua už se přiostřuje jen ta dále hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl odpoved na neco jinyho,ale to nevadi Nene, odpověď k věci, vím, že je vícemiss, ale byla teď na závodech horských kol, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 trošku dovnitř :-) A kua už se přiostřuje jen ta dále hoši To zas bude leckde večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl odpoved na neco jinyho,ale to nevadi Nene, odpověď k věci, vím, že je vícemiss, ale byla teď na závodech horských kol, víš? v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak začneme třeba tímto :-) je to mobilem tak sry Pekny drapky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak ještě další, jiná dírka,jiná majitelka :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak ještě další, jiná dírka,jiná majitelka :-)) Máš dobrý vkus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak ještě další, jiná dírka,jiná majitelka :-)) Máš dobrý vkus! poslal jsem ti maila s fotkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak ještě další, jiná dírka,jiná majitelka :-)) Pěkná buchta . Tady se to rozjíždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ještě jedna z Malty Dvě polky a jejich vdolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Taky z Malty ale o rok později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 To bude rakovinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.