Říjen 2, 200717 r hoši,pěkně se to tu zvrhlo,ale nevím jestli k lepšímu. :( No mam pocit, ze je tu trochu videt, kdo je zoufalec a honi si sam doma u netu a kdo ne
Říjen 3, 200717 r Bobr........... Ty vado ještě nevymřeli sem slyšel, že je to ohroženej druh, ale asi to nebude tak horký A tys tak dlouho hledal co
Říjen 3, 200717 r Bobr........... Kdo má tohle doma?! momentalne to mam doma na monitoru, protoze to dalo nejaky prase na forum... fuj tajbl jeden... kurna kde jsou ty pohadkove hezky holky? jednu jsem dal ja a cekam ze da nekdo neco podobnyho... Upraveno Říjen 3, 200717 r od snb-rider
Říjen 4, 200717 r Bobr........... Hezké zvířátko, toho bych se nebál pohladit.... To já bych se kua bál. A už to tu pořád netapetujte byl to záhul na žaludek než jsem sroloval dolu To je kun.da jak vrata Upraveno Říjen 4, 200717 r od zabiak
Říjen 5, 200717 r Bobr........... Ty woe, bobr a kostra na plakátě!!! Je to spíš téma pro náročné a úchylné!!!
Říjen 5, 200717 r Bobr........... Ty woe, bobr a kostra na plakátě!!! Je to spíš téma pro náročné a úchylné!!! Jó, to je masakr.
Říjen 8, 200717 r Ty woe, v každé odpovědi bobr!!! Fuj, to je hnus velebnosti!!! By to zas chtělo něco pořádného
Říjen 8, 200717 r Panove na fotky stazene z netu se tu nehraje To už se tu rozjelo jednou Ale aspoň lepší než ten pochybnej bobr, bůh ví odkud byl, ani ten co ho sem dal se k němu neznal...
Říjen 8, 200717 r ok, zpět k tématu. Takže žádný fotky z netu pro příště. Ok?! Hmmmmmmmmmmmmmmmm ... s timdle "materialem" by se neco udelat dalo
Říjen 9, 200717 r ok, zpět k tématu. Takže žádný fotky z netu pro příště. Ok?! Hmmmm,pěkný kozy a má i bobra?
Říjen 9, 200717 r ok, zpět k tématu. Takže žádný fotky z netu pro příště. Ok?! Hmmmm,pěkný kozy a má i bobra? nn, to jediný jí chybí k dokonalosti
Říjen 9, 200717 r v pátek něco nafotím,vemu to jiným telefonem tak to snad bude lepší a doplníme galerku:-))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.