Leden 31, 200817 r No ze ostatni taky o nic neprichazi Jooo to ja nemuzu hodnotit, ja sem zadanej Takze jim neco predhod a ouvidis
Leden 31, 200817 r Nene, jen si pokecejte kdyz mate dojem, ze to je hospoda... Systematicky presvedcuju aby dala footooos
Leden 31, 200817 r Jooo to ja nemuzu hodnotit, ja sem zadanej Takze jim neco predhod a ouvidis Nehodim mlc a uz nebudem off topikovat
Únor 1, 200817 r Ještě pár foteček, ale další plavky asi nebudou... To nevadí může být i bez plavek. lol
Únor 2, 200817 r nene ta ma normalni frndu, nekde je cela serie, ale uz nevim kde Jen jestli nekecáš...
Únor 3, 200817 r z netu sice jo ale z netu jako icq a lide.cz nebo azet.sk takze tak..ale nemusim no beztak tady vsichni cekaj nez ty nekoho vyfotis a jinak skutek utek ste si stezovali a jkdyz vam sem dam kozy tak sou reci....faaaaaaaaaaaaaaaaaaaajn
Únor 3, 200817 r No já toho teď moc nevyfotím, ale nějaké zásoby snad ještě máme:-) Co tahle "pistolnice"?
Únor 3, 200817 r No já toho teď moc nevyfotím, ale nějaké zásoby snad ještě máme:-)Co tahle "pistolnice"? Teda to je dělo.
Únor 3, 200817 r No já toho teď moc nevyfotím, ale nějaké zásoby snad ještě máme:-)Co tahle "pistolnice"? Trochu v mensim provedeni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.