mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Jedna zdejší Irská kolegyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Sakra ja kdyz sel na vojnu tak tam se mnou zadne pekne zenske NO NO NO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Na Irsko dobrý Bych v těch končinách čekal horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 to mi ani nepripominejte britky...fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Na Irsko dobrý Bych v těch končinách čekal horší... JJ, má sice nosnek trošku nahoru, ale jinak Dělám ještě s jednou, ale tu jsem zatím neodfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 to mi ani nepripominejte britky...fuj Předsedo, ti by Tě hnali je srovnávat, Iry a Brity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 JJ, má sice nosnek trošku nahoru, ale jinak Dělám ještě s jednou, ale tu jsem zatím neodfotil A jak v těch končinách holky ? Nemáš odzkoušeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Předsedo, ti by Tě hnali je srovnávat, Iry a Brity... no ja vim, ale vzhled holek je na jedno brdo mi to prislo...ja sem bydlel na hranici walesu a anglie takze si dokazu predstavit co to musi bejt jeste kdyz se anglan hada s irem apod. zazil sem to prave s velsanama a skotama... ale co si budeme povidat u nich se hada frajer z manchesteru s frajerem z liverpoolu kdo je vetsi blbec, takze me ani neprekvapuje ze maj 4 fotbalovy reprezentace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 A jak v těch končinách holky ? Nemáš odzkoušeno? Jsem čestný muž a šlechtic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 ale co si budeme povidat u nich se hada frajer z manchesteru s frajerem z liverpoolu kdo je vetsi blbec, takze me ani neprekvapuje ze maj 4 fotbalovy reprezentace Presne tak .. proto uz spoustu let tvrdim, ze nejlepsi je Arsenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Jsem čestný muž a šlechtic Jak kdy, co. Jen kdyby byla sem tam nějaká příležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Jak kdy, co. Jen kdyby byla sem tam nějaká příležitost. No co si to o mě myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 No co si to o mě myslíš Já nic, já sem móóc hodnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Už tady pěkně dlouho nic nepřibylo, tak něco přihodím, ale VAROVÁNÍ MINISTRESTVA ZDRAVOTNICTVÍ: nefotil jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Už tady pěkně dlouho nic nepřibylo, tak něco přihodím, ale VAROVÁNÍ MINISTRESTVA ZDRAVOTNICTVÍ: nefotil jsem to safra,to jsou bagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 safra,to jsou bagy Počkej až jí uvidíš v celé "kráse" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Počkej až jí uvidíš v celé "kráse" tak sem s nima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Počkej až jí uvidíš v celé "kráse" Tak pohyb :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 tak sem s nima.... Tak pohyb :p Musíte vydržet až se připojím ze svého NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Mischicko tak nedělej krávu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Mischicko tak nedělej krávu...... :worthy :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Mischicko tak nedělej krávu...... Nedělám, jsem v práci, tak krásná abych jí tahal na flash není, takže až se dostanu k NTB guys.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 To asi slecna fotila sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 som fakt zvedavy co to bude zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Jste jak malí Ta fotka se jmenuje Athena, kdyby to náhodou někdo nepoznal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.