Únor 11, 200817 r Na Irsko dobrý Bych v těch končinách čekal horší... JJ, má sice nosnek trošku nahoru, ale jinak Dělám ještě s jednou, ale tu jsem zatím neodfotil
Únor 11, 200817 r to mi ani nepripominejte britky...fuj Předsedo, ti by Tě hnali je srovnávat, Iry a Brity...
Únor 12, 200817 r JJ, má sice nosnek trošku nahoru, ale jinak Dělám ještě s jednou, ale tu jsem zatím neodfotil A jak v těch končinách holky ? Nemáš odzkoušeno?
Únor 12, 200817 r Předsedo, ti by Tě hnali je srovnávat, Iry a Brity... no ja vim, ale vzhled holek je na jedno brdo mi to prislo...ja sem bydlel na hranici walesu a anglie takze si dokazu predstavit co to musi bejt jeste kdyz se anglan hada s irem apod. zazil sem to prave s velsanama a skotama... ale co si budeme povidat u nich se hada frajer z manchesteru s frajerem z liverpoolu kdo je vetsi blbec, takze me ani neprekvapuje ze maj 4 fotbalovy reprezentace
Únor 12, 200817 r ale co si budeme povidat u nich se hada frajer z manchesteru s frajerem z liverpoolu kdo je vetsi blbec, takze me ani neprekvapuje ze maj 4 fotbalovy reprezentace Presne tak .. proto uz spoustu let tvrdim, ze nejlepsi je Arsenal
Únor 29, 200817 r Už tady pěkně dlouho nic nepřibylo, tak něco přihodím, ale VAROVÁNÍ MINISTRESTVA ZDRAVOTNICTVÍ: nefotil jsem to
Únor 29, 200817 r Už tady pěkně dlouho nic nepřibylo, tak něco přihodím, ale VAROVÁNÍ MINISTRESTVA ZDRAVOTNICTVÍ: nefotil jsem to safra,to jsou bagy
Březen 1, 200817 r Mischicko tak nedělej krávu...... Nedělám, jsem v práci, tak krásná abych jí tahal na flash není, takže až se dostanu k NTB guys..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.