Květen 14, 200817 r jaja tyhle uz sem videl...mnam Jj..a je jich vice... uz to bylo i tu na fóru...aleee
Květen 14, 200817 r Jj..a je jich vice... uz to bylo i tu na fóru...aleee To zase bude poslintanejch klávesnic !!! Ale se musí nechat " stojí to zato " !!!
Květen 14, 200817 r Jj, myslím, že to je i v tomhle tématu. Je jich několik sérií, ale je to z netu tak to sem asi nemá cenu cpát.
Květen 15, 200817 r To zase bude poslintanejch klávesnic !!! Ale se musí nechat " stojí to zato " !!!
Květen 15, 200817 r Jo jo zž jsem taky viděl.... a tahle se dost nepovedla .... dost znatelná dvoj expozice....
Květen 16, 200817 r mischicku zdravi israelska army http://img204.imagevenue.com/img.php?image...2_122_508lo.jpg
Květen 19, 200817 r He he,vid? A i ta v tom pelechu je dobrej material... A kolegyne taky nevypada nejhur..ale chtelo by to videt,jako celek.. Celek taky stál za "to" a mě celý rok taky stál bo jsem jí měl doma, ale muc se jí nechtělo vařit, prát a uklízet, ale večer mi to vynahradila....
Květen 19, 200817 r ..no to se nedívím, že tam furt v tom isr mají nějáké problémy nepokoje atd, bo tam na to koukám jebů!!!!!!!
Květen 19, 200817 r Divíš se? Tam to azčalo už od začátku ne úplně ideálně, ale politika sem nepatří, myslím :-)
Květen 21, 200817 r a to sem nasel mrte tehle israelskejch holek v armade docela kocky nekde je i tema girls and guns guns mysleno strelne zbrane smozrejme
Květen 26, 200817 r nevím na co reaguješ, ale někde jsem tu napsal že jedna fotka čísi tlusté spolužačky je na blití, ale nenašel jsem kam se tan vzkaz zařadil, tak jestli na můj tak to je k té tlusté spolužačce, no prostě běs
Květen 29, 200817 r Tak dvě kolegyně od přítulky z práce, jel jsem pro ně na chatu a takle mě přivítaly... Totožnost utajena!!! Neptejte se proč... Ď a ta poslední je moje.... a moja
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.