Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pořád ríkám, co je malý to je moc hezký

to mluvíš o tom, co chce Romario sekat??? :smich:

kozi kozi a nikde kozi.....přidávám foto z dovolene

to vypadá, že má dvě bradavky :-)

to mluvíš o tom, co chce Romario sekat??? :smich:

tak daleko jsem ještě nedošel, ale jestli je to u Romaria pravda, tak to bych ho raději usekl :help:

Kluci ale já ho nechci sekat i když je malý...i s malym kašpárkem jde zahrat veliké divadlo...

Kluci ale já ho nechci sekat i když je malý...i s malym kašpárkem jde zahrat veliké divadlo...

Jsi asi neviděl ten díl Sexu ve městě teď nedávno co? Tam tohle "pořekadlo" vyvrátili...

• Autor

jo jo já tam byl taky.. škoda, že jsem jí nevyblejsknul při tom pózování.. lol to by jste se počůrali smíchy.. tak jsme s Michalem vyrazili za ní, jestli to nezopákne a ne.. :help:

post-5385-1220501010_thumb.jpg

Ještě by mě zajímal ten nápis na tričku :p

• Autor

fotka s milenkou.... ale to sem asi nepatří, co? :help:lol

post-5385-1220641023_thumb.jpg

Upraveno od superfatty

Dvojka jak vystřižená. :palec2::palec2: .

Upraveno od foromen

fotka s milenkou.... ale to sem asi nepatří, co? :help:lol

a kdo hraje tu milenku???

Uz zadne OT ale FOTOS !!!

kozi kozi a nikde kozi.....přidávám foto z dovolene

Že by taky Chorvatsko :palec2: :palec2: :palec2:

post-60-1220961221_thumb.jpg post-60-1220961246_thumb.jpg post-60-1220961274_thumb.jpg post-60-1220961288_thumb.jpg post-60-1220961300_thumb.jpg post-60-1220961346_thumb.jpg post-60-1220961359_thumb.jpg post-60-1220961377_thumb.jpgpost-60-1220961389_thumb.jpg post-60-1220961405_thumb.jpg

tak tomu říkám spyphotos :D

Tak to je slušná nálož. Koukám že to bylo s nasazením vlastního života, když vidím toho jednoho borce vedle té slečny z kozama.

A to se cení.

lol

...ale pánové pomalu bych se vsadil - že jsou to všechno češky :-) :prc:

Něco jsou češky a něco cizinky. Většina fotek jsou focena na maximální zoom z bezpečné vzdálenosti lol lol lol Za těch 14 dní co jsem tam byl, bylo daleko více úlovků a když se vám tak fotky líbily, tak ostatní najdete tady http://hr.wz.cz/naplazi2008

P.S.: Já fakt nejsem úchylák :prc: :prc: :prc: , jen rád fotím :palec2: :palec2: :palec2: kor když je co ;)

Tak jsem prohlídnul všechny fotečky a musim uznat že to je vynikajicí práce.To muselo být opravdu hooodně náročny.Jseš borec! :palec2:

Byli tam take nekde holky a zeny s normalnimi prsy??? Tohle je des to co tam vystavuji! :help:

Hezká sbírka Snike :palec2:

Koukám musíš mít i dobrý foťák s dobrým zoomem.... To já se svým kompaktem od Sony s 3x optickým zoomem bych dostal na tlamu hned po první fotce lol

tak zas nco přidáme po dlouhé době :-)

post-6806-1221024793_thumb.jpg

Něco jsou češky a něco cizinky. Většina fotek jsou focena na maximální zoom z bezpečné vzdálenosti lollollol Za těch 14 dní co jsem tam byl, bylo daleko více úlovků a když se vám tak fotky líbily, tak ostatní najdete tady http://hr.wz.cz/naplazi2008

P.S.: Já fakt nejsem úchylák :prc::prc::prc: , jen rád fotím :palec2::palec2::palec2: kor když je co ;)

Nejsi úchylák, ale sbírka solidní :smich:

A na těch Tvých stránkách... :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.