mischicka Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 JJ, holky si řeknou co má Roman rád, takže to nemusí pořád dokola vysvětlovat Btw já nevím kdo furt začal s půjčováním Haničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 taky něco přihodim. Kámoška se mi chlubila svým novým piercingem hned jsem ji zjezdil za tak nekvalitní fotografie. Prý se polepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 bych blil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Co proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 bych blil... Nápodobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 nemám rád piercing navíc na pipce... tfuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragnar Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 taky se s nim nechlubí tobě, ale mně. A mně to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 ... si magor ona se tím skutečně nechlubí nám lidem na fóru... to ty si sem hodil její fotku... a já jí jenom komentuju... že se to líbí tobě, nemusí se to líbit mě ... a naopak! tak se hoď do klidu, broučku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Tak hrozny to nebude ... ale kdyz clovek nevidi zbytek tak to lze jen tezko posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 jako myslíš zbytek jejího piercingu na těle? nebo jak si to myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Myslim tim, ze pokud je zbytek OK tak bych todle i prehledl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 MichalF:mas recht Kelisova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ste nějaký staromódní mě piersing na pipce nevadí i když nevyhledávám to. Má to i nějakou funkci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 hlavně, aby to nemělo vliv na funkci... a teď nemyslím funkci živočicháře! jinak já bych ten piercing asi taky přehlédl... ale celkově nejsem jeho zastáncem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 jinak já bych ten piercing asi taky přehlédl... ale celkově nejsem jeho zastáncem... A já jsem celkově jeho odpůrcem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 A proc mas Spidi v pupiku nausnici? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 A proc mas Spidi v pupiku nausnici? :D Jestli máš Davonku nějaký problém, tak to můžeme vyřešit hned a na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 taky něco přihodim. Kámoška se mi chlubila svým novým piercingem hned jsem ji zjezdil za tak nekvalitní fotografie. Prý se polepší Má ho ke straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Koukám pánové, že vaše přítelkyně asi nejsou zaregistrovaný uživatelky fora... Asi by koukali, kdyby se tu poznali Ale jinak hezký téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Jestli máš Davonku nějaký problém, tak to můžeme vyřešit hned a na místě. Jakej problem? Nehul to uz... Pokud nechapes legraci, Spidacku, je to smutne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Našel jsem několik už pár let starých fotek na kterých je tehdejší přítelkyně mého kamaráda. Přišli k nám na návštěvu a nečekaně mi bylo umožněno nafotit pár zajímavých fotek Trochu vás budu napínat a přidávat je postupně :p P.S.: Já fakt nejsem úchyl lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 No nechcem radši ani slyšet jak to skončilo, ale fotky být můžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 přidej další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Taky sem něco přidám...2 obličeje...2 žen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 (editace) Pěkné foto, ale pletu se? Podlé pravé fotky mi přijde, že pán je anal-itik mi přijde, že ho má nějakej roztaženej. Jinak mušlička to je snad škoda se do ní netrefit . Editováno: 16. Říjen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.