Září 28, 200816 r JJ, holky si řeknou co má Roman rád, takže to nemusí pořád dokola vysvětlovat Btw já nevím kdo furt začal s půjčováním Haničky
Říjen 1, 200816 r taky něco přihodim. Kámoška se mi chlubila svým novým piercingem hned jsem ji zjezdil za tak nekvalitní fotografie. Prý se polepší
Říjen 8, 200816 r ... si magor ona se tím skutečně nechlubí nám lidem na fóru... to ty si sem hodil její fotku... a já jí jenom komentuju... že se to líbí tobě, nemusí se to líbit mě ... a naopak! tak se hoď do klidu, broučku!
Říjen 8, 200816 r Tak hrozny to nebude ... ale kdyz clovek nevidi zbytek tak to lze jen tezko posoudit
Říjen 9, 200816 r Ste nějaký staromódní mě piersing na pipce nevadí i když nevyhledávám to. Má to i nějakou funkci?
Říjen 9, 200816 r hlavně, aby to nemělo vliv na funkci... a teď nemyslím funkci živočicháře! jinak já bych ten piercing asi taky přehlédl... ale celkově nejsem jeho zastáncem...
Říjen 9, 200816 r jinak já bych ten piercing asi taky přehlédl... ale celkově nejsem jeho zastáncem... A já jsem celkově jeho odpůrcem...
Říjen 9, 200816 r A proc mas Spidi v pupiku nausnici? :D Jestli máš Davonku nějaký problém, tak to můžeme vyřešit hned a na místě.
Říjen 12, 200816 r taky něco přihodim. Kámoška se mi chlubila svým novým piercingem hned jsem ji zjezdil za tak nekvalitní fotografie. Prý se polepší Má ho ke straně
Říjen 12, 200816 r Koukám pánové, že vaše přítelkyně asi nejsou zaregistrovaný uživatelky fora... Asi by koukali, kdyby se tu poznali Ale jinak hezký téma
Říjen 12, 200816 r Jestli máš Davonku nějaký problém, tak to můžeme vyřešit hned a na místě. Jakej problem? Nehul to uz... Pokud nechapes legraci, Spidacku, je to smutne!
Říjen 13, 200816 r Našel jsem několik už pár let starých fotek na kterých je tehdejší přítelkyně mého kamaráda. Přišli k nám na návštěvu a nečekaně mi bylo umožněno nafotit pár zajímavých fotek Trochu vás budu napínat a přidávat je postupně :p P.S.: Já fakt nejsem úchyl lol
Říjen 16, 200816 r Pěkné foto, ale pletu se? Podlé pravé fotky mi přijde, že pán je anal-itik mi přijde, že ho má nějakej roztaženej. Jinak mušlička to je snad škoda se do ní netrefit . Upraveno Říjen 16, 200816 r od murder
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.