Říjen 21, 200816 r Upravena v grafickym editoru. Tohodle efektu se da docilit i ciste fotografickou cestou - behem expozice plynule zmenis ohnisko (zoom) tak, ze to, co chces mit ostry, musi behem zoomovani zustat nehybne. Aby ale efekt vypada dobre, chce to delsi expozici, ktera ale zase neni udrzitelna z ruky. Takze stativ a ten zase komplikuje jemny pohyb fotakem ve smeru, ktery potrebujes, takze to PC je sice hnusne pohodlna, ale prece jistotka .
Říjen 25, 200816 r Netřeba, já mám jiný starosti a priority než se rozčilovat s individuem, který si hojí nějaký svý niterní komplexy prostřednictvím PC a implementuje do nich jiné osoby, po nichž je mu obzvláště lejno, víme
Říjen 26, 200816 r kurva nelejte to pivo z voken koukněte jak vypadám a vy se už uklidněte nevím proč se tu pořád musí někdo dohadovat Upraveno Říjen 26, 200816 r od Hensel
Říjen 29, 200816 r Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko Upraveno Říjen 30, 200816 r od davon Pro TB predelano na JPG, aby se mu to otevrelo :)
Říjen 29, 200816 r Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko dej to sem normálně, nechce se mi to otevrit
Říjen 29, 200816 r tak tohle kotátko bych klidně nechla výlezt na strom a rozhodně bych nevolal hasiče, aby ho sundali dolů...
Říjen 30, 200816 r Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko Podvazky a kůže, přesně na to jsem Tě tipoval
Říjen 30, 200816 r Autor to Vorlajz: a co by s ní na tom stromě dělal Pájo? to Mischicka: to ja každej druhej ale nevím kde vidíš tu kůži?
Říjen 30, 200816 r Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko tak toto není můj šálek čaje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.