Petulda Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Upravena v grafickym editoru. Tohodle efektu se da docilit i ciste fotografickou cestou - behem expozice plynule zmenis ohnisko (zoom) tak, ze to, co chces mit ostry, musi behem zoomovani zustat nehybne. Aby ale efekt vypada dobre, chce to delsi expozici, ktera ale zase neni udrzitelna z ruky. Takze stativ a ten zase komplikuje jemny pohyb fotakem ve smeru, ktery potrebujes, takze to PC je sice hnusne pohodlna, ale prece jistotka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 pěkná se musí nechat.. jak slečna tak fotka.. mísa ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Vorlík nám vyhodnotí, jestli je kvalitní bo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 ..... a máme tu další fotečku :kol-59: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 šmarjá hade, ty jsi brzda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Netřeba, já mám jiný starosti a priority než se rozčilovat s individuem, který si hojí nějaký svý niterní komplexy prostřednictvím PC a implementuje do nich jiné osoby, po nichž je mu obzvláště lejno, víme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 (editace) kurva nelejte to pivo z voken koukněte jak vypadám a vy se už uklidněte nevím proč se tu pořád musí někdo dohadovat Editováno: 26. Říjen 2008, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ........... ještě nejsme u konce :kol-48: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Doufám, že to čekání bude stát za to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Jde o to co mu povolila cenzura !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 mě by ten konec ani tak nezajímal, ta slečna se mi moc nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 a myslíš, že tady jde o obličej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 ne, tady jde o o-pičej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 mě by ten konec ani tak nezajímal, ta slečna se mi moc nelíbí... souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 (editace) Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko Editováno: 30. Říjen 2008, autor: davon Pro TB predelano na JPG, aby se mu to otevrelo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Pěkný koťátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko dej to sem normálně, nechce se mi to otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 kurva drát proč já nemám takový kamarádky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak tohle kotátko bych klidně nechla výlezt na strom a rozhodně bych nevolal hasiče, aby ho sundali dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko Podvazky a kůže, přesně na to jsem Tě tipoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 to Vorlajz: a co by s ní na tom stromě dělal Pájo? to Mischicka: to ja každej druhej ale nevím kde vidíš tu kůži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 asi myslel ty rajcovní červené kozajdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Kamarádka na kterou nedám dopustit...je to moje kotátko tak toto není můj šálek čaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 TomasB: Víme, ty bys radši kdyby měla místo kozaček rybářské holinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Tomu se říká PRSAČKY že Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.