Říjen 30, 200816 r Jj, vidět to Tvoje manželka - její nej kamarádka a ještě ve vaší posteli Ale p delší době něco pořádného
Říjen 30, 200816 r Tak jedeme dál...jinak to neni moje ložnice...já žádnou nemám.Spim v garáži...manželka mě vyhodila...
Říjen 30, 200816 r Tak jedeme dál...jinak to neni moje ložnice...já žádnou nemám.Spim v garáži...manželka mě vyhodila... Stejně jsi byl pořád u auta, tak to máš aspoň blíž
Říjen 31, 200816 r Uděláme obchod? Půjčím Ti Haničku za Martinku pekne kocicky chlapci, ale odchod s bielym masickom na fore o autach to uz je sila
Říjen 31, 200816 r snike: Ale k tomu hlavnímu se né a né dostat Upraveno Říjen 31, 200816 r od zabiak
Říjen 31, 200816 r jasněěěěěěěěěěěěěěě , jen by to chtělo zkrátit frekvenci, co 4 dny je moc , teda pokud těch fotek není málo a třeba ta příští nebude ta poslední
Říjen 31, 200816 r tak tohle kotátko bych klidně nechla výlezt na strom a rozhodně bych nevolal hasiče, aby ho sundali dolů...
Říjen 31, 200816 r Budu o tom uvažovat Mišáku ale nevím,nevím...Ty jsi na ní moc dlouhej!... Ale nepovídej, vypadá velká, to spíš Ty musíš být pro ní malej
Říjen 31, 200816 r pekne kocicky chlapci, ale odchod s bielym masickom na fore o autach to uz je sila je to jen požička nebo jak to říkáte, ne prodej
Říjen 31, 200816 r TomasB:Víme, ty bys radši kdyby měla místo kozaček rybářské holinky dyš já rád ty hubeňoučký
Říjen 31, 200816 r To mě mrzi Tome že to neni Tvůj šálek kávy ale já mám rád takové tvary... nj, a to je dobře, to by bylo špatný, kdyby jsme měli všichni stejnej vkus. To by pak byla na jedný straně kupa bab který by nikdo nechtěl a pak těch žádanejch by byl nedostatek
Říjen 31, 200816 r No ale Tomášku, klidně sem pro změnu můžeš dát něco Ty Ten Tvůj šálek kávy, nebo do Manželek to co máš doma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.