Listopad 16, 200816 r No, hodne moc velika parada, ten zadecek ... NO.1 Upraveno Listopad 16, 200816 r od MichalF
Listopad 16, 200816 r Nedávno jsem projížděl kolem kontroly Policie, ještě že mě nezastavili Já bych se tedy nechal klidně zastavit takovou policistkou kteroá je na tom obrázku i prohlídku bych si nechal líbit
Listopad 16, 200816 r No, hodne moc velika parada, ten zadecek ... NO.1 jen za něj chytit a zasunout po dlouhé době podle mého gusta Upraveno Listopad 16, 200816 r od TomasB
Listopad 16, 200816 r Kurňa, přesně takovej matroš jsem jezdil za studií opracovávat do HK. Nějakých 165cm a tak 45kg, krásný pevný 2ky a zadek dtto jako na foto. Celkově stejná postava, jen trochu jiný kozy, trošku menší a jinej ksichtík. Takovýho matrošku zas až tolik není.
Listopad 16, 200816 r A už to vypadalo, že tu budou (i) fotky jo, tehdá jsem jednak neměl digitál a druhak jsem jezdil šukat a ne fotit A ke všemu byla rozvedená, bezdětná a brutálně prachatá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.