djvlada Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 dobry den muze temi nekdo rict jak opravit zamotene lanko prave predni stahovacky na octavii tdi r.v 98 nejak se to zamotalo tak ted ne vim jak to zpravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Vyměn stahovačku, dle mě nejlepší řěšení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Lanko mas poskodene aj zamotane!!! Len vymena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 17. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Lanko mas poskodene aj zamotane!!! Len vymena. presne tak je zamotane a i poskozene tak skusim sehnat jinou stahovacku diky prosim o smazani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 ja som mal zamotane a bolo aj poprelamovane... skusil som to ako tak narovnat vsetko som dal na svoje miesto ale nefungovalo to. lanko musi tip top rovne inak sa to bude stale motat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Přesně tak, taky se mi na jedné stahovačce zamotalo lanko a musela se vyměnit celá stahovačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Tu ju mas http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3809 http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3808 Editováno: 18. leden 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 No nejni to uplně jediný řešení... Ale záleží, jak moc se to zašmodrchalo. U mě v autě taky praskl ten jeden plastík a sjelo mě okno a protože sem věděl o co jde, nesnažil jsem se to navinovat elektrikou. Zkus odvrtat ty nejtky a jestli je v pořádku ten šnek, tak to naviň a místo nejtu použij matku šroubek. Já to uděl a drží to a funguje. Pokud je v háji šnek, pak kup stahovačku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.