extramtx Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Ahoj,nesvítí mi levá směrovka na budících u octavie I.Byl jsem odkázán na vyměnu žárovky ale mam pocit že tam jsou diody protože jsem tam žádnou žárovku nenašel.Má s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Ahoj,nesvítí mi levá směrovka na budících u octavie I.Byl jsem odkázán na vyměnu žárovky ale mam pocit že tam jsou diody protože jsem tam žádnou žárovku nenašel.Má s tím někdo zkušenost? zkus pobouchat po palubovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extramtx Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 No tak jsem to zase poskladal,zjistil jsem ze to nejde a tak jsem pobouchal dvakrat.Jednou do budíku ktere se rozbehly a potom na hlavu protoze me to mohlo napadnout.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Občas se mi stává, že přestanou blikat směrovky. Nějak se to sekne a kontrolky při zapnutí blinkru svítí, ale venku to nebliká. Stačí pak dát blikačky zapnout trojuhelník a pak to zase funguje. Nevíte čím to může být. Není to v tom trojuhélníku? http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autod...l-oct-9-00.html Stačilo by ho vyměnit? Stojí celkem málo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No za vymenu nic nedas. Ked to prestane blikat, tak vonku smerovky svietia? Moze to byt rele v prerusovaci (trojuholniku), ale aj nieco z toho zapojenia v nom. Podobny problem sa tu uz riesil a pomohlo vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No za výměnu něco dám 4kila . Venku právě nesvítí nic.Jinak bych to ani neřešil . Zkusím to tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tady jsem našel za 180Kč to jde. Nejsou nejaké rozdíly v tom? Mám rv.00 předfacelift. Palubka byla nová ale šedá. http://www.autopotreby.eu/3093-spinac-varo...etel-oct-i.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mi taky blbly směrovky(občas nesvítily,nebo svítily pořád),tak jsem vtáhl ten trojúhelník.Je tam relé a zjistil jsem že se mechanicky zadíralo.Vyčistil jsem ho a promazal a teď mám cca rok klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Klasická závada jednotka ve varovkách.....vyměnit za novou a máš klid..............:-) někdy to může být v páčce ale to co popisuješ je asi jasné..... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Díky objednám jí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon1987 Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Zdravim. Mam Ocatviu 1,6 55kw r.v.2001 a stala sa mi teraz takato vec: Ked spustim lavu smerovku tak zacne slabo blikat aj prava smerovka. Pri spustani pravej smerovky sa to nedeje. Nenasiel som na fore ohladom tohto problemu ziadnu radu. Co by to mohlo byt? Za kazdu radu vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.