Jump to content

Nefunkční směrovky, stěrače a ventilátor

maple2000

Recommended Posts

Zdravím mám problém s páčkami blinkrů a stěračů, dálková světla normálně fungují, ale blinkry a ani stěrače nefungují, na internetu jsem našel že pokud nejde ani topení tak to je ve spínači na varovky, prohodil jsem s kamarádem a pořád nic, můžete mi poradit co s tím. Díky

• 3 years later...

Zdravím, mám Octavii 1 1.9 TDI 81kw a mám problém že nefungují směrovky, stěrače, ventilátor a už nevím co stím. Pojistky v pořádku. Relé sem vyměnil za nové protože bylo roztavené ale furt nic. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za případné odpovědi.

• Pawouk changed the title to Nefunkční směrovky, stěrače a ventilátor
  • 6 months later...

Dobrý den,

starý spínač mi vyhořel(delší dobu cvakalo relé )

dávál jsem nový spínač varovných světel . Hned po zakoupení mi za studena nešli blinkry po týdnu mi přestaly nejprve fungovat směrovky a potom i výstražné světla. Relé na tlačítku necvaká. Tak jsem zjistil, že odešel spínač týden nový originál. Tak zkusím nový a budu doufat ,že za týden neodejde. S tím jsem dal menší pojistky o cca poloviční Ampérův než je psáno. Propípal jsem kabel(snad správně a vše v pořádku. Stalo se to někomu?