maple2000 Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Zdravím mám problém s páčkami blinkrů a stěračů, dálková světla normálně fungují, ale blinkry a ani stěrače nefungují, na internetu jsem našel že pokud nejde ani topení tak to je ve spínači na varovky, prohodil jsem s kamarádem a pořád nic, můžete mi poradit co s tím. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyril P Posted April 20 Share Posted April 20 Zdravím, mám Octavii 1 1.9 TDI 81kw a mám problém že nefungují směrovky, stěrače, ventilátor a už nevím co stím. Pojistky v pořádku. Relé sem vyměnil za nové protože bylo roztavené ale furt nic. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji za případné odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted April 20 Share Posted April 20 Kolik stejných témat zde ještě hodláš založit? Skoro stejnýn dotaz tady už byl, témata sloučena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaltour Posted November 16 Share Posted November 16 Dobrý den, starý spínač mi vyhořel(delší dobu cvakalo relé ) dávál jsem nový spínač varovných světel . Hned po zakoupení mi za studena nešli blinkry po týdnu mi přestaly nejprve fungovat směrovky a potom i výstražné světla. Relé na tlačítku necvaká. Tak jsem zjistil, že odešel spínač týden nový originál. Tak zkusím nový a budu doufat ,že za týden neodejde. S tím jsem dal menší pojistky o cca poloviční Ampérův než je psáno. Propípal jsem kabel(snad správně a vše v pořádku. Stalo se to někomu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts