Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,nesvítí mi levá směrovka na budících u octavie I.Byl jsem odkázán na vyměnu žárovky ale mam pocit že tam jsou diody protože jsem tam žádnou žárovku nenašel.Má s tím někdo zkušenost?

Vloženo
Ahoj,nesvítí mi levá směrovka na budících u octavie I.Byl jsem odkázán na vyměnu žárovky ale mam pocit že tam jsou diody protože jsem tam žádnou žárovku nenašel.Má s tím někdo zkušenost?

zkus pobouchat po palubovce :D

• o 2 roky později...
Vloženo

No za vymenu nic nedas.

Ked to prestane blikat, tak vonku smerovky svietia? Moze to byt rele v prerusovaci (trojuholniku), ale aj nieco z toho zapojenia v nom.

Podobny problem sa tu uz riesil a pomohlo vymenit. ;)

Vloženo

Mi taky blbly směrovky(občas nesvítily,nebo svítily pořád),tak jsem vtáhl ten trojúhelník.Je tam relé a zjistil jsem že se mechanicky zadíralo.Vyčistil jsem ho a promazal a teď mám cca rok klid.

• o 8 let později...
Vloženo

Zdravim. Mam Ocatviu 1,6 55kw r.v.2001 a stala sa mi teraz takato vec: Ked spustim lavu smerovku tak zacne slabo blikat aj prava smerovka. Pri spustani pravej smerovky sa to nedeje. Nenasiel som na fore ohladom tohto problemu ziadnu radu. Co by to mohlo byt? Za kazdu radu vopred dakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...