Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak ja už to měl venku dvakrát a nic :-D

Zdar, taky jsem se v tom hrabal. U mě to byl nedopájený plošňák, chvilku to svítilo, chvilku zase ne, tak jsem to rozdělal a jedna noha na LED nebyla připájená. EASY !!! Podle toho co píšeš, tak to vypadá na celou serii. Kterej rok to máš ? Foto snad někde najdu a doplním.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj,ja mam podobny problem ale mne nejde ovladanie radia tj. prava strana predpokladam ze to bude niekde v kontakte ale pre istotu by som rad vedel ci sa to ovladanie neda niekde na radiu vypnut alebo zapnut. Supa vlastnim 3 tyzdne takze este sa len ucim okolo neho.?? Dakujem za radu , a sorry az som to niekde prehliadol :help:

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdarec,

můj strejda má u faceliftu supu_I ten samý problém jako tiko2... tempomat frčí, ale nejde mu ovládání na rádiu a nejde ani zobrazení na maxidotu. Ovládání jde pouze z rádia. NEmá s tím někdo zkušenosti?

Díky M.

Vloženo

panové, to tam budete mít rádio nějak dobastlené. Vše je o CAN a neCAN vedení. Z výroby musí vše jet. Leda, že byste měli vadnou část na volantu, ale to pochybuji. Zkuste mrknout do akčních členů na vagu.

Vloženo

No strejdovi, to vše jelo jak má, akorát teď mu to nějak vypovědělo službu.. Zkusím to napíchnout a uvidíme, měl to u nějakého servisáka a ten říkal, že je vše v cajku, akorát to nejede :-(, tak nevím co kde hledal...

Vloženo

Hoj,

takže Superba I Fl. neznám, dnes jsem to v rychlosti projel včetně akčních členů. Jaké má být kodování na ŘJ volantu. Je tam nastaveno 000001 (mf volant telefon,radio a tempomat CSS), akorát strejček má jen tempomat a radio. V akčních členech to nereaguje na radio. Ale chybu to nehodí.. Akorát to kodovaní je divné, sežere to cokoliv, ale s ničím to nejede... Kde má sup podvolantovku? Bude asi KO, nebo by to mohlo být v radiu, když nejede ani maxík? (jinak to nevyhazuje chyby ani na radiu ani na budicích). 

M.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...