blk Vloženo 26. Únor 2010 Vloženo 26. Únor 2010 tak ja už to měl venku dvakrát a nic :-D Zdar, taky jsem se v tom hrabal. U mě to byl nedopájený plošňák, chvilku to svítilo, chvilku zase ne, tak jsem to rozdělal a jedna noha na LED nebyla připájená. EASY !!! Podle toho co píšeš, tak to vypadá na celou serii. Kterej rok to máš ? Foto snad někde najdu a doplním. Citovat
tiko2 Vloženo 2. Květen 2011 Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj,ja mam podobny problem ale mne nejde ovladanie radia tj. prava strana predpokladam ze to bude niekde v kontakte ale pre istotu by som rad vedel ci sa to ovladanie neda niekde na radiu vypnut alebo zapnut. Supa vlastnim 3 tyzdne takze este sa len ucim okolo neho.?? Dakujem za radu , a sorry az som to niekde prehliadol Citovat
Bobik_a Vloženo 27. Červenec 2013 Vloženo 27. Červenec 2013 Zdarec, můj strejda má u faceliftu supu_I ten samý problém jako tiko2... tempomat frčí, ale nejde mu ovládání na rádiu a nejde ani zobrazení na maxidotu. Ovládání jde pouze z rádia. NEmá s tím někdo zkušenosti? Díky M. Citovat
michal2009 Vloženo 30. Červenec 2013 Vloženo 30. Červenec 2013 panové, to tam budete mít rádio nějak dobastlené. Vše je o CAN a neCAN vedení. Z výroby musí vše jet. Leda, že byste měli vadnou část na volantu, ale to pochybuji. Zkuste mrknout do akčních členů na vagu. Citovat
Bobik_a Vloženo 30. Červenec 2013 Vloženo 30. Červenec 2013 No strejdovi, to vše jelo jak má, akorát teď mu to nějak vypovědělo službu.. Zkusím to napíchnout a uvidíme, měl to u nějakého servisáka a ten říkal, že je vše v cajku, akorát to nejede :-(, tak nevím co kde hledal... Citovat
Bobik_a Vloženo 4. Srpen 2013 Vloženo 4. Srpen 2013 Hoj, takže Superba I Fl. neznám, dnes jsem to v rychlosti projel včetně akčních členů. Jaké má být kodování na ŘJ volantu. Je tam nastaveno 000001 (mf volant telefon,radio a tempomat CSS), akorát strejček má jen tempomat a radio. V akčních členech to nereaguje na radio. Ale chybu to nehodí.. Akorát to kodovaní je divné, sežere to cokoliv, ale s ničím to nejede... Kde má sup podvolantovku? Bude asi KO, nebo by to mohlo být v radiu, když nejede ani maxík? (jinak to nevyhazuje chyby ani na radiu ani na budicích). M. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.