mole.first Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Mám takovej blbej problém. Asi před třemi nebo čtyřmi roky jsem prodával bouranýho favorita na díly. Předtím mi ovšem půl roku stál doma, takže jsem kvůli pojištění dal značky do depozitu. Pak jsem se rozhodl ho prodat a pokoušel se značky vylovit zpět, což se kvůli byrokratickým nástrahám nepodařilo, takže jsem ho prostě střelil jen tak. Kupní smlouvu jsme samozřejmě podepsali a ten kupující se dušoval, že má v depozitu známé a že si to tam vyřídí, na což jsem mu samozřejmě skočil. Nafackoval bych si. Nedávno jsem si na to vzpomněl a rozhodl jsem se, že bych celou věc smáznul. To jest z depozitu RZ vyndal a auto nějak odhlásil. Ale naprosto netuším jak to udělat, vzhledem k tomu, že to auto už nemám. Ani dáma za okýnkem mi neporadila. Víte někdo, jak z toho ven? Moc díky za případné odpovědi, poznámky, že jsem blbec si nechte, to vím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jak jsem byl na dopravce, tak to tam řešili přede mnou. Manik z dopravky říkal nechat v depozit. Do roku /myslim 2008/, bylo depozitum neomezeně, tak říkal nechat to tam a nic nedělat, pry to jinak ani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 No, taky možnost. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.