dratak Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdravím, mam ve své OI origo rádio Symphony (na kazety) a mám k tomu připojený CD Changer na 6cd. Hraje to docela dobře, bohužel občas se mi na displayi rádia objeví hláška MECHANIC nebo SURFACE a potom už CD prostě nepřehraje. Neměl jste někdo podobný problém? Dále, když rádio zesílím, tak při tišších částech přehrávání je slyšet divný zvuk. Připomíná mi to zvuk točícího se cd... :-D Doufám, že sem to dobře vysvětlil... Dík za odpovědi a rady!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Rozebrat changer a vyčistit, promazat pohyblivé součásti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Cas od casu se mi to deje taky. Tzn. že je mechanicka zavada na changeru? Mam do budoucna stejne plany to predelat na MP3/USB. Nemá nekdo zkusenosti s nejakym "compactible" na symphony? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.