Davon Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 A srdecne je mi to u koncove casti tela! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 já vím, proto jsem napsal co jsem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Okolo řadičky růženec od manželky už je asi ve třetím autě a pod koberečkem u řidiče desetník pro štěstí ten už mám hooodně dlouho a asi byl v každám autě co jsem měl,a jako dárek pro štěstí jsem dostal takovou pamětní minci velikosti padíku myslím že z Koněprus jeskyň tak ta je taky pod koberečkem.(Foto dodám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Na zadním platě za opěradlem máme plyšovej polštář ve tvaru dopravní značky, jakou najdete v avataru Tequii. Když mám auto já, tak ho ale radši sundávám.... Editováno: 27. leden 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 hezký, dobré paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já jsem měl na zpětném zrcátku malý přívěšek Tazmanského čerta do té doby,než mě zastavili policajti s tím,že na předním okně nesmí být nic,co by překáželo ve výhledu..Málem jsem za to dostal pokutu. Tak jsem ho sundal abych měl pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Také mne tak zastavili a že kopačák a růženec dolů. Tak já na to, že mi to ve výhledu nevadí a že vidím jako by to tam nebylo. On že OK, tak pokračujte v jízdě. Ani na STK nebyl problém, tak snad to je OK? Editováno: 29. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Dle me to je nekde ve vyhlasce, ja bych si to jen tak nevymyslel... Na zrcatku nic viset nema... Asi jako mit sjety gumy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 já mám už od nepaměti na zrcátku korálky a na nich věc od mýho táty dovezl mi to kdysi z Chille je to moduritová malá duhová rybička a s jingjang znakem na čele (věřím, že když už tu není tak mě přes tento talisman ochraňuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 taky mám zafixováno, že to je někde napsaný, že to tam nemá co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak ono je tuším řečeno, že v zorném poli řidiče nesmí být nic, co by mu bránilo ve výhledu (resp. něco v tom smyslu). Otázkou do diskuze potom zůstává, co komu brání a nebrání ve výhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) třeba zpěkné interiérové zrcátko nebo dálniční nálepka???? Mohou také vadit, nebo ne? Kluci je to někde psáno, také to vím, ale to co tam mám já, mi opravdu nevadí. Co mi daleko více vadí jsou sloupky Octavie než tohle Editováno: 29. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak samo sem měl na mysli věci mimo homologaci, co je jednou schválený, o tom nemá cenu diskutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 třeba zpěkné interiérové zrcátko nebo dálniční nálepka???? Mohou také vadit, nebo ne? Kluci je to někde psáno, také to vím, ale to co tam mám já, mi opravdu nevadí. Co mi daleko více vadí jsou sloupky Octavie než tohle :palec2: Zrovna jsem si minule rikal, ze na toto je to pekne nebezpecny auto do zatacky za kterou je prechod! Vyklanim se jak kokos nalevo, napravo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Mince pro štěstí.(dodatek k příspěvku č.53) Editováno: 30. leden 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 U nás na DI bol technik-policajt čo robil obhliadky pri prepise a ten mal pri sebe nožničky a ak niekto mal na zrkadle stromček,tak mu ho odstrihol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak to by mohl zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Vlasta: tie mince su dobre keď potrebuješ drobne do nakupneho košika ja niekedy prevratim cele auto aby som najake našial ------- V aute mam iba stromček na zrkadle a zatial v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak to by mohl zkusit. Zajimalo by mne, co by jsi udelal, kdyz by to mohl zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Otvoril by mu dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Zajimalo by mne, co by jsi udelal, kdyz by to mohl zkusit? jeho osobní číslo a už by šla stížnost na inspekci. Rovněž bych požadoval náhradu škody. Toto rozhodně není v jeho pravomocech a něco takového si nesmí dovolit ani náhodou. Editováno: 31. leden 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já mám růženec,který už mám asi ve 4. nebo 5. autě a pořád ten sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simba Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ja už v X autách 20 rokov ruženec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 také bych si ho rád tam dal... mám ho po prababičce, ale je bohužel někde mezi hromadou harampádí na půdě a pouštět se do úklidu se mi nechce... tak snad někde narazím na nějaký pěkný kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Nenosim nic. Iba jedno malicke prasiatko o velkosti fazulky polozene na kozi okolo riadiacej paky. Priatelka mala snahy m auto "dozdobit". Dovolil som jej iba to male prasiatko. Inak to neznasam. Ani vo dverach nemoze nic byt. Hned som vytoceny, ked tam nieco hrka. Znervoznuje to, ubera luxus pri cestovani a je to nebezpecne v pripade buracky. V kufri nosim okrem lekarnicky a rez. kolesa jeden malicky dazdnik a nahr. zapalovaci modul pre 1,8T. Vsetko musi byt pod kobercom. Dalej nemam rad ani neorigo veci v aute. Drziak na navi alebo mobil neprichadza do uvahy. Brrrrr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.