Přejít na obsah

ČESKÁ MISS INTERNET


Pluto

Doporučené příspěvky

Teď už je to naostro, ale celkem mě zklamali, že se o Miss Internet hlasuje přes SMS, což mi přijde postavený na hlavu. Ale kdo má zájem a investuje 6Kč (klidně i víckrát), tak tak může učinit na http://ceskamiss.seznam.cz/ a volit číslo 7 - Iveta Lutovská.

P.S. Když segra vyhraje MISS INTERNET, tak dotyčnému, který prokáže, že poslal nejvíce SMS pomocí faktury od operátora, nafotí několik fotografií s jeho autem. Fotografa si budete muset sehnat, ale to si myslím není problém icon_e_smile.gif

Děkuji za pozornost, jen jsem citoval segry přání a informaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, kšeft je kšeft. Holky dostanou ceny jen za první 3 místa. Ale všech 12 holek se musí smluvně upsat, ža budou odvádět část svých zisků Maláčové. Jedinné, co se vyplatí je vyhrát, jinak jseš na tom jen bitej. Tvrdá realita. Dneska nic nedostaneš zadarmo. Proto segra dost dlouho zvažovala, jestli do toho jít. Když ne neprosadí, jen na tom prodělá. Třeba na MISS MODEL OF THE WORLD 2008 vyhrála, dostala finanční odměnu a nemuse se vůbec nikomu upsat. U nás jdeš jen do finále a jseš upsanej všem, na koho se podíváš. ČR lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

286898_miss.jpg

Iveta Lutovská, 25 let, 181 cm. Narodila se 14. května 1983. Je z Třeboně, vystudovala obchodní podnikání a management na vysoké škole a nyní se věnuje modelingu. Po ukončení kariéry modelky by chtěla pracovat v produkční firmě či v P.R. managementu. Její nejoblíbenější historickou postavou je Kleopatra, která díky své chytrosti ovládla Cézara i Řím. Ráda sjíždí řeky, sportuje a cestuje, ale také nakupuje. Nejvíce se jí líbila dovolená v Egyptě. Lákají ji Benátky podobně jako Afrika. Ivetino motto: Nechovej se k ostatním tak, jak nechceš, aby se chovali oni k tobě.

Tady vás segra ještě prosí o další varianty hlasování.

ČESKÁ MISS ČTENÁŘŮ 2009:

http://www.blesk.cz/miss

ČESKÁ MISS POSLUCHAČŮ 2009:

http://www.frekvence1.cz/cs/souteze/soutez_27.shtml/

Všem vám moc děkuje a 28.2.2009 od 20.00hod se na ní můžete kouknout na TV NOVA a i tam jí eventuelně podpořit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...