johnflat Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Zdravim, koupil jsem octavii r.v. 99 nevěděl jsem kod radia, nechal jsem si rádio odblokovat a zjistili mi i kod, chci se zeptat, je to origo rádio škoda a když tam namačkám ten kod, čím ho potvrdím? Nechci to zkoušet a pak zase čekat než se to odblokuje, nevíte někdo plís? Když tak pošlu fotku rádia. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 kod potvrdíš podržením tlačítka na posun písničky po dobu 2sekund.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 A kde ten pin je napsanej? Maj být k rádiu i jiné papíry než návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petaso Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zdravim, koupil jsem octavii r.v. 99 nevěděl jsem kod radia, nechal jsem si rádio odblokovat a zjistili mi i kod, chci se zeptat, je to origo rádio škoda a když tam namačkám ten kod, čím ho potvrdím? Nechci to zkoušet a pak zase čekat než se to odblokuje, nevíte někdo plís? Když tak pošlu fotku rádia. Díky A kde jsi ten kod zjistil? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Petaso: Noo nevím jestli Ti odpoví skoro po dvou letech. Každopádně - kód mívají některá rádia napsaný přimo na těle (aby se zloději nemuseli namáhat) - to by pro Tebe bylo nejjednodušší, nebo pokud je originál mělo by to jít v autorizovaném servisu podle VIN. Nebo se koukni na netu někde ve Tvé blízkosti určitě zvládnou odkódovat cca od 200Kč podle typu rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 (editace) Vzhledem k tomu, že sem vede odkaz z jiného, už zamknutého vlákna, kde se tazatel ptá jak zadat kód, když už byl několikrát špatně zadán (tazatel jej zná, jen jej omylem špatně sdělil servis. technikovi a ten rádio zablokoval), a tady odpověď na jeho dotaz taky není, tak ho sem přidávám já. Je to výcuc z návodu rádia: – Zapněte rádio při zapnutém zapalování. Zobrazí se SAFE a poté 1000. – Pomocí paměťových tlačítek 1 - 4 zadejte bezpečnostní kód. – Kód potvrďte dlouhým stisknutím tlačítka "^" nebo krátkým stisknutím tlačítka >> . Potud je to standartní postup. Od tohoto místa, pro ty, kteří si rádio zablokovali. Pokud jste při zadávání kódu omylem potvrdili chybný kód můžete celý postup opakovat ještě jednou. Pokud i podruhé zadáte špatný kód, přístroj se asi na jednu hodinu zablokuje. Zadání kódu je možné opakovat teprve po uplynutí jedné hodiny, během které byl přístroj zapnutý a klíč byl zasunutý v zapalování. Tento cyklus - dva pokusy, jedna hodina zablokováno - platí i nadále. Editováno: 26. Prosinec 2010, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.