Přejít na obsah

Zájem o podsvícené řadící páky?

sucram

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, jestli by se našlo několik lidí, kteří by měli zájem o podsvícené řadící páky, které jsou běžně vystavovány třeba na Aukro.cz ovšem za dosti vysoké ceny.

Objednávalo by se to přímo od výrobce z Polska, odkud vezměs všechny tyto řadící páky pochází. Pomáhal jsem s objednáním v jednom podobném clubu, kvůli komunikaci v polštině. Mám kolegu, který bydlí v Polsku.(cca 30 km od mého bydliště) K němu by se objednané zboží zaslalo a já bych jej potom vyzvedl a zaslal dále zájemcům.

Prohlídnout si můžete všechno ZDE. V případě zájmu, by se šlo domluvit i na dodání kožených manžet dle libosti. Ty jsou také uvedeny na stránce výrobce.

Teď to hlavní - CENA ... na Aukro.cz přes 1000 Kč. Já bych to viděl reálně na cenu 650 Kč + poštovné k Vám (kolem 50 Kč max). V ceně je započítána cena řadičky, poštovné z Polska k mému známému, provize pro něj za ochotu zaplatit a vyzvednout balík a dále jej dovézt na půl cesty mezi mým a jeho bydlištěm. Je v tom taky započítán případný nákup vypolstrovaných obálek a štítků na adresy.

V případě zájmu více lidí, vytvořím TOPIC s názvem objednávka, kde se budou uvádět další podrobnosti jako:

- typ řadicí páky podle vzorů na stránkách

- barvu kůže

- barvu podsvícení

- benzinový / naftový motor

- řazení se spátečkou dopředu / dozadu

- rok výroby vozidla

- upřednostovaný způsob předání

Editováno: , autor: sucram
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No taky se divím, že se zatím nikdo neozval. Myslím, že to vypadá o dost lépe, než nějaké tuzingové dopňky s diodama.

Snad zítra by mi měla dorazit jedna na Passata. Co jsem to viděl u lidí, kterým jsem řadičky objednal, tak to vypadá skvěle. Podsvětlení si můžete navolit, taktéž barvu kůže hlavice. Jinak co se týče barvy kůže řadičky nebo manžet, kteté taky lze objednat, tak tady je vzorníkvzorník .... Vyobrazené vzory jsou dostupné, a po kliknutí na kolory skóry najede kompletní vzorník (tady je výběr kůže již na dotaz)

Cena myslím, že je velice dobrá. Na VW fóru, kde jsem jim taky nabízel možnost hromadného objednání, za účelem ušetření peněz všem členům, mi bylo řečeno, že je to jen levnější. Cena 650 Kč a 1050 Kč, to je myslím rozdíl.

Odkaz ke komentáři

Hoj všem,

tak jsem koukal,že by asi bylo možný si nechat udělat řadičku i s vlastním "popiskem".Je to tak?

Díky Tom

To jsme řešili předítm u pár modelů, kdy si chtěli nechat vyrobit řadičku s jiným obrázkem, než byl v nabídce. Odpověď z Polska byla taková, že by musela být ta poptávka po daném typu větší, aby se mu to oplatilo vyrábět a zakomponovat pod sklíčko řadící páky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...