Spawn78 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj všichni, měl bych prosbu na místní znalce, zda někdo neřešil stejný problém jako já. Auto je O1 kombi rv: 2001 facelift 19TDi 81KW Musel jsem vyndat baterku a nechat nabít doma (nemám garáž). Baterku jsem vrátil vše OK, ale objevila se jedna vada na kráse při startování si centrál auta kopne do zámku jako by je znovu otevřel ač je otevřeno. Dle VAG žádné chyby(ač jsem čekal že se po výměně baterky nějaké objeví) - mam Komfortu 1. generace. A pokud start trvá delší dobu třeba točí startér cca 2 vteřiny tak to stihne "otevřít" 2x Bohužel už nevím kde mám hledat. Co jsem kontroloval tak signály od pozic zámků jsou OK (otevřeno) žádná položka nesmyslný signál . Vše normálně funguje zamykám origo dálkou jen při startování si kope centrál do zámku. Udělal jsem i kalibraci stahování oken (klíčkem z venku) ale bohužel stále zlobí. Moc děkuji za radu nebo nasměrování s pozdravem Petr V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zkus ještě jednou odpojit baterku nech to chvíly bejt a pak znova zapoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.