psurn Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Tak hlavně, že už je to ok, ale mělo by se odvzdušňovat od nejvzdálenějšího kola tedy PZ. Tak jsem to dělal já a povedlo se naštěstí napoprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Tak mám také problém.Vyměnil jsem kotouče a destičky.Měnil jsem i jeden zadní třmen.Pedál jde při větším sešlápnutí na podlahu,při opětovném sešlápnutí je to docela OK.Vše jsem několikrát ovzdušnil.Ovzdušňovál na zadním třmenu je trochu na boku a tak jsem slyšel že je lepší třmen odšroubovat a natočit ovzdušňovákem nahoru a poté ovzdušňovat a trochu poklepat protože se drží vzduch v závitu prasátka.Má to ABS a tak si myslím zda není možné aby byl vzduch někde u rozdělovače ABS.Dával jsem novou kapalinu,tak bylo vše prázdné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Nedá se nic dělat, musíš odvzdušňovat znovu. Nic nedemontuj, ale zase pravý zadek a po dolití kapaliny do nádobky i levý zadek znovu odvzdušni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.