Leonardus Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Zdravim udelal jsem si tento zpožďovač http://www.elektronikacz.ic.cz/Data/zpozdovacosvetleni.html ale nevim si rady se zapojenim. Myslel jsem ze ho dám ke svítilně, ale nepřišel jsem na to, kterej je kterej drát. Koukal jsem na vsechny mozny schema ale barvy kabelu se nejak neschodly. Mam tam hnědej, hnědobílej a černočervenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 bez ohledu na barvu dratu by to melo byt na pin 3 na lampicce,tj ten co jsou dverni spinace.ale nezapomen pokud mas pipatko tak pipa ze mas svetla zapnute a otevrene dvere dokud ten casovac nezhasne lampicku. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 takze jestli dobre chapu na jednicku vytahnout kabel ze spinaci skrinky, na trojku dverni spinace a na dvojku plus? dal by se pouzt jako kladnej pol ten treti kabel co je od zasuvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 pin c3 na LAMPICCE !! ne na tom zapojeni,tam natahnes jen kostru (tu muzes vzit na LAMPICCE na pinu c.1 ), druhy kontakt spinace ve dverich (tj,pin c.3 na LAMPICCE) a musis privest drat od zapalovani (+ 12V po zapnuti klice- ten primo na funkci nema vliv -jen vypina drive nez uplyne cas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Aha tak diky ti moc zkusim to podle tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Sice pozde, ale kdyby to nekoho zajimalo, da se to poresit mnohem elegantneji takhle treba tady. Cislo originalniho dilu je 6U0947115 a jen se vlozi mezi lampicku a svorkovnici svazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.