cokapid Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ahojte, chci si koupit neony JOM a proto se ptám jestli je má někdo na voze a jak svítí? Mám na mysli led neony. Popř. jiný výrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 já mam ty multicolory, ale na autě je jeste nemam.. zkoušel sem je doma na stole a sou bombový ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Uvažuju i přímo o tech multicolorech ale jde mě o to jak moc svítí abych neměl pod autem jen pak malou čáru ale chci pořádný svit. Kdy je tam dáš? Popř. pošleš mě nějaké fotky jak svítí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Dávat se budou tak začátkem února.. fotky nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Dávat se budou tak začátkem února.. fotky nemam.. A doma na stole teda mají dobrý svit? žádné tečky ale pořádný prou světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 jj, když sem je mel zapojený tak to bylo bomba.. tet je mam v krabici v garáži.. jinak bych ti udelal fotku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 To neva, pokud by to šlo mysli na mě a jak budou na autě tak to nafoť prosím a pošly mě fotku na mail třeba nebo do sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdravim já dal modrou ale ne diody. Akorát se nám nepodařilo dostat tu 90cm dozadu. Je to focený mobilem takže žádná krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Zdravim já dal modrou ale ne diody. Akorát se nám nepodařilo dostat tu 90cm dozadu. Je to focený mobilem takže žádná krása Vypadá to celkem dobře, proč se nepodařil zadek? Co se týká životmnosti budou asi ale lepší ty led ne.Tyhle mají možná zase hezčí rozptyl světla podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) Mě se ledky moc nelíběj. Tak jsem šel do trubic. Vyšlo mi to asi na 1250.S tou životností uvidíme. Kámoš to má 2 roky na cliu a furt v pohodě. 90 se tam nevešla a pokud bych ji tam narval tak by dost oslnovala tak to asi s klukama uděláme tak že tam půjdou 2c20cm jakoby do V a nebo kdybych měnil zadní náraznik kvůli duplexu tak by šla 90 do něj až bude tak vyfotim. Ale svítí to fakt krásně jen sem zatim ještě nejel kolik policajtů tak nevim co oni na to. Dřív sem to měl na motorce a když jsem jel kolem tak akorát koukali ale nikdy mě nezastavili tak uvidim. Budu muset asi ukecávat protože opravdu nikde to nepřesahuje svítí to čistě dolu neni z žádný strany vidět trubice- Editováno: 2. Únor 2009, autor: Sentinel1988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.