Publikováno Leden 28, 200916 r Zdravim, prosim Vas nevie niekto nejake webove stránky na sportovi podvozok na feliciu 1.3MPI 50KW? Za odpovede vopred dakujem
Leden 28, 200916 r Staci kouknout na web Hp... nebo na www.speedpro.cz A pokud hledas jiny podvozek tak snad sachs jeste dela.. Ale neni levnejsi nez Hp, hp si dost lidi chvali.. Nebo muzes koupit jen pruziny.. jom.. eibach, a tak pod.. a k tomu tlumice treba KYB
Březen 12, 200916 r Staci kouknout na web Hp... nebo na www.speedpro.cz A pokud hledas jiny podvozek tak snad sachs jeste dela.. Ale neni levnejsi nez Hp, hp si dost lidi chvali.. Nebo muzes koupit jen pruziny.. jom.. eibach, a tak pod.. a k tomu tlumice treba KYB HP mám asi rok. Nedám na ně dopustit. Jízdní vlastnosti Feldy se několikanásobně zlepšily.
Březen 19, 200916 r akorát bych doporučil nějaký měkčí kamarád to měl sice na 1,6,ale to byla cítit každá malá díra,prohlubeň na silnici
Březen 21, 200916 r Mike.111: Jestli chceš měkčí podvozek, tak tam dej serii. HPčka jsou sportovní, takže holt musíš oželet o něco horší komfort.
Březen 28, 200916 r nazdar Škury muhehe to mel na felde a nedalo se sedet vzadu na našich silnicích a to sem jel jenom kousek, já mam jak dobře víš na fabce taky sportovní podvozek neni to HP ,ale no name střední tuhost a je to akorát pro mě
Březen 30, 200916 r Mike.111: Ty jo, mě nenapadlo, že seš to ty. :-D Muhehe měl sice na feldě HPčka, ale Nkový. To je trošku jiná třída. U tebe vím, že máš snížený, ale ještě jsem v tom pořádně nejel. Dakie: Špatně napsaný. Pokud si pamatuju, tak má přímo škodováckej set. Snad se nepletu, kdyžtak mě Mike opraví.
Červen 1, 200916 r že byly n-kový to sem nevěděl, každopádně na mě moc tvrdý a no name znamená že nevím značku jediný co na nich přečtu je supersport a škodovácký to určo nebude
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.