bab Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Zdravim, prosim Vas nevie niekto nejake webove stránky na sportovi podvozok na feliciu 1.3MPI 50KW? Za odpovede vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MildaTuning Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Staci kouknout na web Hp... nebo na www.speedpro.cz A pokud hledas jiny podvozek tak snad sachs jeste dela.. Ale neni levnejsi nez Hp, hp si dost lidi chvali.. Nebo muzes koupit jen pruziny.. jom.. eibach, a tak pod.. a k tomu tlumice treba KYB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda19895 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Staci kouknout na web Hp... nebo na www.speedpro.cz A pokud hledas jiny podvozek tak snad sachs jeste dela.. Ale neni levnejsi nez Hp, hp si dost lidi chvali.. Nebo muzes koupit jen pruziny.. jom.. eibach, a tak pod.. a k tomu tlumice treba KYB HP mám asi rok. Nedám na ně dopustit. Jízdní vlastnosti Feldy se několikanásobně zlepšily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 akorát bych doporučil nějaký měkčí kamarád to měl sice na 1,6,ale to byla cítit každá malá díra,prohlubeň na silnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Mike.111: Jestli chceš měkčí podvozek, tak tam dej serii. HPčka jsou sportovní, takže holt musíš oželet o něco horší komfort. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nazdar Škury muhehe to mel na felde a nedalo se sedet vzadu na našich silnicích a to sem jel jenom kousek, já mam jak dobře víš na fabce taky sportovní podvozek neni to HP ,ale no name střední tuhost a je to akorát pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 mike.111: co znamená "no name" podvozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Mike.111: Ty jo, mě nenapadlo, že seš to ty. :-D Muhehe měl sice na feldě HPčka, ale Nkový. To je trošku jiná třída. U tebe vím, že máš snížený, ale ještě jsem v tom pořádně nejel. Dakie: Špatně napsaný. Pokud si pamatuju, tak má přímo škodováckej set. Snad se nepletu, kdyžtak mě Mike opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 že byly n-kový to sem nevěděl, každopádně na mě moc tvrdý a no name znamená že nevím značku jediný co na nich přečtu je supersport a škodovácký to určo nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.