Publikováno Leden 28, 200916 r Potřebuju poradit do čeho jít jako do druhého auta pro přítelkyni. Jezdit to bude 90% jen město a okolí a cena tak do 40.000! Přemýšlím o: Ford KA Fiat Punto Renault Clio, Twingo VW Polo Nebo jestli máte další varianty....? Dík za rady a zkušemosti!!
Leden 28, 200916 r Toyota Yaris- bez konkurence Yaris je supr volba, jen ta cena neni okolo 40, ja bych volil Polo, jinak mel jsem jako stud.. Ibizu a naprosta spokojenost, jak jsem ji prodaval mela 150t km, kupujici nechapal, ze to ma tak moc a tak supr stav..... Ibizu doporucuji od 1998
Leden 28, 200916 r Autor Jo Yaris je už finančně o něco vejš ale je to mazel teď ji zrovna koupil kámoš přítelkyni a pecka ale ta jeho stála kilo.... Přítelkyně by asi nejraději Káčko ale ta koroze je u nich mazec! Mě se líbí celkem i Punto protože to tolik nehnije a jezdil jsem s tím a Clio má kámoš a je to dost dělník S polem nemám vůbec zkušenosti....
Leden 28, 200916 r Ja bych bral IBIzu...Mel jsem sice jen pujcenou, ale treba lepsi nez fiesta a jine fordy...
Leden 28, 200916 r Tak moje segra ma Punto a docela spokojenost.Pro babu docela prima auto.Ted cekam na novy auto,tak s tim jezdim a bez problemu
Leden 28, 200916 r Jinak Yaris vazne nema konkurenci :D http://www.novinky.cz/clanek/159925-automo...odel-yaris.html
Leden 29, 200916 r Yarise máme doma 8 let, naj. 100 tis. a fakt super. Žádný problémy, poruchy, nic. Tak 3 roky sem s nim často jezdil já, na to že to je litr, tak docela jede Spotřeba od 4,2 do 6l... Jestli se nechystáš kupovat jí za 2 roky něco jinýho, tak do něj běž... Sice za 40 tis. nepořídíš, ale z těch malejch aut podle mě nejlepší a nejbezpečnější
Leden 29, 200916 r Autor Tak to u mě zatím vede Punto a Káčko. Káčka jsou celkem levný a vypadají super ale rezne to jak prase! Punto zase vůbec nehnije a přijde mi dost prostorný co nafta a Punto to bude asi nic moc ne...? Pola mi prijdou šechny hrozně semletý bez jakékoli výbavy.. Chci v tom aspoň servo a nejlíp el. okna
Leden 29, 200916 r Jojo Kacko mame doma taky ... jezdi to paradne, nebyl s nim jedinej problem co je doma, jen ta rez
Leden 29, 200916 r ja by jsem volil variantu polo vs yaris... forda nemusim a fiat o tom nemluve.jeden z tisica je spokojen.co mam kamose z prace co si pokoupili fiaty kazdej nadava!!at novy nebo stary
Leden 29, 200916 r KA-měli jsme ho,není špatné ale díly nic moc. Punto jsem měl taky a na to seženeš skoro vše za ceny jako na Feldu a feldu bych nebral-hnije.
Leden 29, 200916 r A co Daewoo Matiz, mame to doma, je to sice nakouni taska, ale pro zenskou idealni.
Leden 29, 200916 r Pokud řešíš auto do 40tKč, tak kup, co se ti pozdává a pocitově líbí. Po 10-ti letech je to u každé značky sázka do loterie a každá střední, nedejbože větší oprava, ti posouvá náklady o třídu výš. Na druhou stranu, teď jsem byl 2 měsíce bez "auta" a musel jsem jezdit vozem tvojí cenové kategorie a stáří. A vím, že moji drahou polovičku do takového šrotu už nikdy neposadím, leda bych se jí chtěl cíleně zbavit ...
Leden 30, 200916 r Tesna : jojo na tom take neco bude, pristi auto taky budu koukat na bezpecnost. Sem uvazoval treba o : http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6880239
Leden 30, 200916 r Autor KA-měli jsme ho,není špatné ale díly nic moc.Punto jsem měl taky a na to seženeš skoro vše za ceny jako na Feldu a feldu bych nebral-hnije. Káčko říkáš drahé díly jo... Ono to nebude asi hrozný s tím servisem u všech těhle aut z toho strach nemám.
Leden 30, 200916 r Autor Pokud řešíš auto do 40tKč, tak kup, co se ti pozdává a pocitově líbí. Po 10-ti letech je to u každé značky sázka do loterie a každá střední, nedejbože větší oprava, ti posouvá náklady o třídu výš.Na druhou stranu, teď jsem byl 2 měsíce bez "auta" a musel jsem jezdit vozem tvojí cenové kategorie a stáří. A vím, že moji drahou polovičku do takového šrotu už nikdy neposadím, leda bych se jí chtěl cíleně zbavit ... Hele víš jak já to chci jen na město a na ježdění do práce a po nákupech z města to nevytáhne kola... Řešíme bydlení tak nechci ni lepšího
Leden 30, 200916 r Kamaradka mela polo s 1,6tkou asi 4roky a krom bezneho servisu bezproblemu, fiat je pozvanka do servisu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.