KOKYN Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Potřebuju poradit do čeho jít jako do druhého auta pro přítelkyni. Jezdit to bude 90% jen město a okolí a cena tak do 40.000! Přemýšlím o: Ford KA Fiat Punto Renault Clio, Twingo VW Polo Nebo jestli máte další varianty....? Dík za rady a zkušemosti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Toyota Yaris- bez konkurence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Toyota Yaris- bez konkurence Yaris je supr volba, jen ta cena neni okolo 40, ja bych volil Polo, jinak mel jsem jako stud.. Ibizu a naprosta spokojenost, jak jsem ji prodaval mela 150t km, kupujici nechapal, ze to ma tak moc a tak supr stav..... Ibizu doporucuji od 1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Kup Polo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jo Yaris je už finančně o něco vejš ale je to mazel teď ji zrovna koupil kámoš přítelkyni a pecka ale ta jeho stála kilo.... Přítelkyně by asi nejraději Káčko ale ta koroze je u nich mazec! Mě se líbí celkem i Punto protože to tolik nehnije a jezdil jsem s tím a Clio má kámoš a je to dost dělník S polem nemám vůbec zkušenosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ja bych bral IBIzu...Mel jsem sice jen pujcenou, ale treba lepsi nez fiesta a jine fordy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Z tohoto bych vybral jednoznačně polo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak moje segra ma Punto a docela spokojenost.Pro babu docela prima auto.Ted cekam na novy auto,tak s tim jezdim a bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ja bych zene kole ctyr petek koupil jednoznacne FELDU facelift! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Za 40tis. doporučuju Punto, jinak Peugeot 206. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Jinak Yaris vazne nema konkurenci :D http://www.novinky.cz/clanek/159925-automo...odel-yaris.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Yarise máme doma 8 let, naj. 100 tis. a fakt super. Žádný problémy, poruchy, nic. Tak 3 roky sem s nim často jezdil já, na to že to je litr, tak docela jede Spotřeba od 4,2 do 6l... Jestli se nechystáš kupovat jí za 2 roky něco jinýho, tak do něj běž... Sice za 40 tis. nepořídíš, ale z těch malejch aut podle mě nejlepší a nejbezpečnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak to u mě zatím vede Punto a Káčko. Káčka jsou celkem levný a vypadají super ale rezne to jak prase! Punto zase vůbec nehnije a přijde mi dost prostorný co nafta a Punto to bude asi nic moc ne...? Pola mi prijdou šechny hrozně semletý bez jakékoli výbavy.. Chci v tom aspoň servo a nejlíp el. okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jojo Kacko mame doma taky ... jezdi to paradne, nebyl s nim jedinej problem co je doma, jen ta rez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ja by jsem volil variantu polo vs yaris... forda nemusim a fiat o tom nemluve.jeden z tisica je spokojen.co mam kamose z prace co si pokoupili fiaty kazdej nadava!!at novy nebo stary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 KA-měli jsme ho,není špatné ale díly nic moc. Punto jsem měl taky a na to seženeš skoro vše za ceny jako na Feldu a feldu bych nebral-hnije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 A co Daewoo Matiz, mame to doma, je to sice nakouni taska, ale pro zenskou idealni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Pokud řešíš auto do 40tKč, tak kup, co se ti pozdává a pocitově líbí. Po 10-ti letech je to u každé značky sázka do loterie a každá střední, nedejbože větší oprava, ti posouvá náklady o třídu výš. Na druhou stranu, teď jsem byl 2 měsíce bez "auta" a musel jsem jezdit vozem tvojí cenové kategorie a stáří. A vím, že moji drahou polovičku do takového šrotu už nikdy neposadím, leda bych se jí chtěl cíleně zbavit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tesna : jojo na tom take neco bude, pristi auto taky budu koukat na bezpecnost. Sem uvazoval treba o : http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6880239 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 KA-měli jsme ho,není špatné ale díly nic moc.Punto jsem měl taky a na to seženeš skoro vše za ceny jako na Feldu a feldu bych nebral-hnije. Káčko říkáš drahé díly jo... Ono to nebude asi hrozný s tím servisem u všech těhle aut z toho strach nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Pokud řešíš auto do 40tKč, tak kup, co se ti pozdává a pocitově líbí. Po 10-ti letech je to u každé značky sázka do loterie a každá střední, nedejbože větší oprava, ti posouvá náklady o třídu výš.Na druhou stranu, teď jsem byl 2 měsíce bez "auta" a musel jsem jezdit vozem tvojí cenové kategorie a stáří. A vím, že moji drahou polovičku do takového šrotu už nikdy neposadím, leda bych se jí chtěl cíleně zbavit ... Hele víš jak já to chci jen na město a na ježdění do práce a po nákupech z města to nevytáhne kola... Řešíme bydlení tak nechci ni lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Kamaradka mela polo s 1,6tkou asi 4roky a krom bezneho servisu bezproblemu, fiat je pozvanka do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.