lazaruslong Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ahoj chtěl jsem se zeptat kolik smí táhnout o2kombi?Chci si koupit obytný karava a mám vyhlídnutých pár kousků ale všechny váží kolem 1200kg.Tak nevím jestli to má vůbec cenu kupovat,jestli to vůbec můžu za oktávku pověsit.díky za rady.LL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ahoj chtěl jsem se zeptat kolik smí táhnout o2kombi?Chci si koupit obytný karava a mám vyhlídnutých pár kousků ale všechny váží kolem 1200kg.Tak nevím jestli to má vůbec cenu kupovat,jestli to vůbec můžu za oktávku pověsit.díky za rady.LL ahoj:-) je to tak ze hmotnost jizdni soupravy je souctem hmotnosti (nalozeneho) vozidla a (nalozeneho) privesu.Udaje o hodnotach zatizeni na kulovou hlavu uvedene na typovem stitku tazneho zarizeni jsou pouze zkusebni hodnoty zarizeni.Hodnoty vztahujici se k vozidlu ,ktere jsou casto nizsi ,najdete v technickem prukazu vozidla :-) tak asi takhle to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 http://new.skoda-auto.com/cze/Documents/Ca...atalogue_CZ.pdf strana 36-37... ide o to aky mas motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 28. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Takže čtu-li správně(mám 1,9-77kw-čiplé na 140koní)tak můžu mít "Brzděný přívěs – při 12% stoupání (max. kg)" s váhou max 1400kg? Chápu to správně? A může za autem tedy být např.tento přívěs? http://www.karavany-a1a.cz/pkaravany_detail.php?polozka=427 ?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jo chápeš, 1400 kg a na kouli svisle 75 kg max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 no kdyz vidim ten prives tak si preju abych te nepotkal nikdy na silnici kdyz bude hodne foukat, podle me je to moc obrovske na OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Taky bych to nechtěl táhnout za mojí Octávkou. Nyní jsem koupil nové Sorento EX Leder a to utáhne 3000 Kg, takže nejlepší je tato cesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Taky bych to nechtěl táhnout za mojí Octávkou. Nyní jsem koupil nové Sorento EX Leder a to utáhne 3000 Kg, takže nejlepší je tato cesta. Tohle je možná nejlepší cesta, ale je otázkou jestli k tomu máš odpovídající řidičák který většina řidičů běžně nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Naštěstí mám na to papíry protože jako koníček mám několik terénních náklaďáků a protože jsem měl první velkou čtyřkolku v roce 1995 tak tenktát jsem si udělal papíry C a za dva roky jsem automaticky dostal E a při novém řidičáku si nechal dopsat kombinaci BE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Naštěstí mám na to papíry protože jako koníček mám několik terénních náklaďáků a protože jsem měl první velkou čtyřkolku v roce 1995 tak tenktát jsem si udělal papíry C a za dva roky jsem automaticky dostal E a při novém řidičáku si nechal dopsat kombinaci BE. Ok. Spíše jsem to psal jako upozornění pro ostatní, aby se každý nejdříve raději podíval na celkovou hmotnost soupravy, než začne přemýšlet co za auto pověsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 staci Bcko, ak najvacsia pripustna hmotnost jazdnej supravy nepresahuje 3 500 kg a najvacsia pripustna celkova hmotnost pripojneho vozidla nepresahuje prevadzkovu hmotnost tazneho vozidla. OII TDi ma max. dovolenu hmotnost okolo dvoch ton, takze mozes tahat 1500kg karavan (brzdeny). Nebrzeny do 750kg pokial viem. Skodovacky porspekt uvadza ze mozes tahat 1400kg brzdeny. Takze ten zvoleny karavan mozes kludne tahat. Este k tomu je fakt pekny za slusne peniaze. Prijemnu dovolenku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 staci Bcko, ak najvacsia pripustna hmotnost jazdnej supravy nepresahuje 3 500 kg a najvacsia pripustna celkova hmotnost pripojneho vozidla nepresahuje prevadzkovu hmotnost tazneho vozidla. OII TDi ma max. dovolenu hmotnost okolo dvoch ton, takze mozes tahat 1500kg karavan (brzdeny). Nebrzeny do 750kg pokial viem. Skodovacky porspekt uvadza ze mozes tahat 1400kg brzdeny. Takze ten zvoleny karavan mozes kludne tahat. Este k tomu je fakt pekny za slusne peniaze. Prijemnu dovolenku. B stačí do hmotnosti soupravy 4250 kg. 3500 plus 750. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.