Přejít na obsah

Výměna předních světel

tonda22

Doporučené příspěvky

Ahoj,

hledal jsem zde v diskuzi, ale podobné téma jsem zde nenašel. Potřebuji vyměnit přední světla u Fabie pustil jsem se do toho, ovšem jak jsem zjistil je třeba sundat přední nárazník máte s tím někdo zkušenosti? Jak je to náročné?

Díky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja myslim ze kvuli svetlum neni traba sundat naraznik

Já jsem právě hledal náký návod či radu a nikde nic. Ono i když se mi podařil sundat ten třetí šroub tak ty světla tam jsou zapasovaná, že nevím jak jinak to sundat. Nemá s tím někdo zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Já jsem právě hledal náký návod či radu a nikde nic. Ono i když se mi podařil sundat ten třetí šroub tak ty světla tam jsou zapasovaná, že nevím jak jinak to sundat. Nemá s tím někdo zkušenosti?

A jak je tam kabel k motorku na vyndání je náký fígl či jen člověk musí zabrat?

Odkaz ke komentáři

V DP se sice píše, že se musí sundat nárazník, ale jde to i bez jeho demontáže. Jeden šroub (ten v předu) je sice trochu za bukem, ale dá se k němu poměrně dobře dostat. Podívej se pod kapotu a uvidíš to. Hůře se vyndavají ty zadní (chce to něco delšího), ale tam ti sundaný nárazník stejně nepomůže.

Odkaz ke komentáři

V DP se sice píše, že se musí sundat nárazník, ale jde to i bez jeho demontáže. Jeden šroub (ten v předu) je sice trochu za bukem, ale dá se k němu poměrně dobře dostat. Podívej se pod kapotu a uvidíš to. Hůře se vyndavají ty zadní (chce to něco delšího), ale tam ti sundaný nárazník stejně nepomůže.

Světlo už mam takřka venku jen mam problém s vyndáním těch drátků k motorku. Ani zaboha to nechce pustit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...