dandyho Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ahoj škodováci :-) Přivezl jsem si z Itálie OII (r.v. 2006) a bádám v jakém stavu mám handsfree. Přikládám dvě fotky (mikrofon a něco :-) a prosím zda by jste mi mohli říct co vše tam asi tak mám a co si musím dokoupit, abych mohl handsfree používat. (pod sedačkou spolujezdce jsem žádnou BT jednotku nenašel) Navíc po nastartování se po několia sekundách ozve z pravého reproduktoru ne moc příjemné delší pípnutí. Nedá se to nějak odstranit? Předpokládáím, že to souvisí s HF. Díky moc za rady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tohle vypadá na BT od Nokie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 jj, vypada to na neaktualni model. Zkus manual at vis jestli to neni treba jen nejak inicializovat, kdyz ne tak SA servis pripadne pres stranky nokia.cz se dopatrat na nejakeho partnera / instalatora Nokia v tvem okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Dej vyhledat na telefonu BT zarizeni a ukaze se ti tam auto.... Je to na 90 proc nokia ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To jsem zkousel ,ale zadne BT zarizeni mi mobil nenasel :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) mal si klucik v zapalovani?na 100% je to nokia..taku mam v aute..presne..daj klucik do zapalovania..otoc nim do prvej polohy...alebo rovno nastartuj..a tak skus vyhladat audio doplnky vid fotky interieru mojho auta http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Editováno: 30. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Asi to bude Nokia CW 7 nebo něco podobného . Na tom kolečku chybí krytky.Kolečkem vnějším kroužkrm (chybí tam) se zesiluje,vnitřním kolečkem můžeš přijmout hovor nebo dvojím stisknutím opakovaně vytáčet poslední volané číslo. Zapni na mobilu BT , zapni zapalování a na mobilu dej hledat zařízení BT Mělo by najít něco jako CW 7 kod bývá standartně 0000. Tím to spáruješ Pípnutí je identifikace vždy po zapnutí zapalování vyhledává mobil ,ukončí vyhledávání a pípne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Přesně tak jak se píše nahoře.Je to na 100% Nokia CK-7W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak se mi to nakonec podarilo. Mobil nasel handsfree a sparovani take probehlo. Jeste se zeptam.....kdyz hovorim tak volaneho slysim pouze v pravem hornim reproduktoru. To je spravne? Diky moc za odpovedi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no záleží jak to máš zapojené, origo by malo byť v oboch predných... ale myslím že vo vodičovom reproduktore to stačí na telefonovanie nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Asi to bude Nokia CW 7 nebo něco podobného . Na tom kolečku chybí krytky.Kolečkem vnějším kroužkrm (chybí tam) se zesiluje,vnitřním kolečkem můžeš přijmout hovor nebo dvojím stisknutím opakovaně vytáčet poslední volané číslo. Zapni na mobilu BT , zapni zapalování a na mobilu dej hledat zařízení BT Mělo by najít něco jako CW 7 kod bývá standartně 0000. Tím to spáruješ Pípnutí je identifikace vždy po zapnutí zapalování vyhledává mobil ,ukončí vyhledávání a pípne. Tak uz mi to handsfree chodi temer bezvadne. Poridil jsem Stream MP3 a nechal si to zapojit. Jedina vec mi vadi a to, ze kdyz zaponu Bluetooth na mobilu, tak musim dat vyhledat audio zarizeni a pripojit se k handsfree (klic k sparovani uz sice nechce) i kdyz uz jsem predtim zarizeni sparoval. Je to standardni postup? Diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Myslím, že musíš nastavit v telefonu, aby se připojoval automaticky,aspoň mně to tak funguje u BT HF komunikátoru (co se dává za ucho...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 mám to samé handsfree v mé OII MR 08 a kní nokia3110c nemužu dostat do auta tel.seznam,nebo nevím jak.možná je to telefonem?nešlo by nahrát seznam popřípadě jiným telefonem s mojí sim a pak používat stávající 3110,nebo mám smulu a musím koupit jiný telefon.díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jiný telefon nebo nový software do toho co máš (ale to nemusí pomoct) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jiný telefon nebo nový software do toho co máš (ale to nemusí pomoct) mě by spíš zajímalo,jestli tam de vubec ten tel.seznam nahrát a když tak jak?zkoušel jsem přes BT odeslat vizitku a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.