Publikováno Leden 30, 200916 r Ahoj škodováci :-) Přivezl jsem si z Itálie OII (r.v. 2006) a bádám v jakém stavu mám handsfree. Přikládám dvě fotky (mikrofon a něco :-) a prosím zda by jste mi mohli říct co vše tam asi tak mám a co si musím dokoupit, abych mohl handsfree používat. (pod sedačkou spolujezdce jsem žádnou BT jednotku nenašel) Navíc po nastartování se po několia sekundách ozve z pravého reproduktoru ne moc příjemné delší pípnutí. Nedá se to nějak odstranit? Předpokládáím, že to souvisí s HF. Díky moc za rady!!!
Leden 30, 200916 r jj, vypada to na neaktualni model. Zkus manual at vis jestli to neni treba jen nejak inicializovat, kdyz ne tak SA servis pripadne pres stranky nokia.cz se dopatrat na nejakeho partnera / instalatora Nokia v tvem okoli.
Leden 30, 200916 r Dej vyhledat na telefonu BT zarizeni a ukaze se ti tam auto.... Je to na 90 proc nokia ...
Leden 30, 200916 r mal si klucik v zapalovani?na 100% je to nokia..taku mam v aute..presne..daj klucik do zapalovania..otoc nim do prvej polohy...alebo rovno nastartuj..a tak skus vyhladat audio doplnky vid fotky interieru mojho auta http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Upraveno Leden 30, 200916 r od CorradoVR6
Leden 30, 200916 r Asi to bude Nokia CW 7 nebo něco podobného . Na tom kolečku chybí krytky.Kolečkem vnějším kroužkrm (chybí tam) se zesiluje,vnitřním kolečkem můžeš přijmout hovor nebo dvojím stisknutím opakovaně vytáčet poslední volané číslo. Zapni na mobilu BT , zapni zapalování a na mobilu dej hledat zařízení BT Mělo by najít něco jako CW 7 kod bývá standartně 0000. Tím to spáruješ Pípnutí je identifikace vždy po zapnutí zapalování vyhledává mobil ,ukončí vyhledávání a pípne.
Únor 3, 200916 r Autor Tak se mi to nakonec podarilo. Mobil nasel handsfree a sparovani take probehlo. Jeste se zeptam.....kdyz hovorim tak volaneho slysim pouze v pravem hornim reproduktoru. To je spravne? Diky moc za odpovedi!
Únor 3, 200916 r no záleží jak to máš zapojené, origo by malo byť v oboch predných... ale myslím že vo vodičovom reproduktore to stačí na telefonovanie nie?
Únor 19, 200916 r Autor Asi to bude Nokia CW 7 nebo něco podobného . Na tom kolečku chybí krytky.Kolečkem vnějším kroužkrm (chybí tam) se zesiluje,vnitřním kolečkem můžeš přijmout hovor nebo dvojím stisknutím opakovaně vytáčet poslední volané číslo. Zapni na mobilu BT , zapni zapalování a na mobilu dej hledat zařízení BT Mělo by najít něco jako CW 7 kod bývá standartně 0000. Tím to spáruješ Pípnutí je identifikace vždy po zapnutí zapalování vyhledává mobil ,ukončí vyhledávání a pípne. Tak uz mi to handsfree chodi temer bezvadne. Poridil jsem Stream MP3 a nechal si to zapojit. Jedina vec mi vadi a to, ze kdyz zaponu Bluetooth na mobilu, tak musim dat vyhledat audio zarizeni a pripojit se k handsfree (klic k sparovani uz sice nechce) i kdyz uz jsem predtim zarizeni sparoval. Je to standardni postup? Diky za rady!
Únor 19, 200916 r Myslím, že musíš nastavit v telefonu, aby se připojoval automaticky,aspoň mně to tak funguje u BT HF komunikátoru (co se dává za ucho...)
Březen 7, 200916 r mám to samé handsfree v mé OII MR 08 a kní nokia3110c nemužu dostat do auta tel.seznam,nebo nevím jak.možná je to telefonem?nešlo by nahrát seznam popřípadě jiným telefonem s mojí sim a pak používat stávající 3110,nebo mám smulu a musím koupit jiný telefon.díky za radu.
Březen 7, 200916 r jiný telefon nebo nový software do toho co máš (ale to nemusí pomoct) mě by spíš zajímalo,jestli tam de vubec ten tel.seznam nahrát a když tak jak?zkoušel jsem přes BT odeslat vizitku a nic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.