Přejít na obsah

Řeknete mi v jakém stavu je mé Handsfree?

Doporučené příspěvky

Ahoj škodováci :-) Přivezl jsem si z Itálie OII (r.v. 2006) a bádám v jakém stavu mám handsfree. Přikládám dvě fotky (mikrofon a něco :-) a prosím zda by jste mi mohli říct co vše tam asi tak mám a co si musím dokoupit, abych mohl handsfree používat. (pod sedačkou spolujezdce jsem žádnou BT jednotku nenašel) Navíc po nastartování se po několia sekundách ozve z pravého reproduktoru ne moc příjemné delší pípnutí. Nedá se to nějak odstranit? Předpokládáím, že to souvisí s HF. Díky moc za rady!!!

post-26681-1233314446_thumb.jpg

post-26681-1233314452_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mal si klucik v zapalovani?na 100% je to nokia..taku mam v aute..presne..daj klucik do zapalovania..otoc nim do prvej polohy...alebo rovno nastartuj..a tak skus vyhladat audio doplnky ;)

vid fotky interieru mojho auta

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25

Editováno: , autor: CorradoVR6
Odkaz ke komentáři

Asi to bude Nokia CW 7 nebo něco podobného . Na tom kolečku chybí krytky.Kolečkem vnějším kroužkrm (chybí tam) se zesiluje,vnitřním kolečkem můžeš přijmout hovor nebo dvojím stisknutím opakovaně vytáčet poslední volané číslo. Zapni na mobilu BT , zapni zapalování a na mobilu dej hledat zařízení BT Mělo by najít něco jako CW 7 kod bývá standartně 0000. Tím to spáruješ Pípnutí je identifikace vždy po zapnutí zapalování vyhledává mobil ,ukončí vyhledávání a pípne.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Asi to bude Nokia CW 7 nebo něco podobného . Na tom kolečku chybí krytky.Kolečkem vnějším kroužkrm (chybí tam) se zesiluje,vnitřním kolečkem můžeš přijmout hovor nebo dvojím stisknutím opakovaně vytáčet poslední volané číslo. Zapni na mobilu BT , zapni zapalování a na mobilu dej hledat zařízení BT Mělo by najít něco jako CW 7 kod bývá standartně 0000. Tím to spáruješ Pípnutí je identifikace vždy po zapnutí zapalování vyhledává mobil ,ukončí vyhledávání a pípne.

Tak uz mi to handsfree chodi temer bezvadne. Poridil jsem Stream MP3 a nechal si to zapojit. Jedina vec mi vadi a to, ze kdyz zaponu Bluetooth na mobilu, tak musim dat vyhledat audio zarizeni a pripojit se k handsfree (klic k sparovani uz sice nechce) i kdyz uz jsem predtim zarizeni sparoval. Je to standardni postup? Diky za rady!

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

mám to samé handsfree v mé OII MR 08 a kní nokia3110c nemužu dostat do auta tel.seznam,nebo nevím jak.možná je to telefonem?nešlo by nahrát seznam popřípadě jiným telefonem s mojí sim a pak používat stávající 3110,nebo mám smulu a musím koupit jiný telefon.díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...