Tomas_ek Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) kluci, já bych změnu místa neřešil sami víme, že to není jen tak to organizačně zmáknout Olin to má za barákem, takže pro něj ideál. Pomáhá tam celá jeho rodina. čekačka na jídlo nevadí a tříkolář takhle vyjel poprvé. Měl by šoupat nohama, z každýho vstupu má dooost peněz a narvanej kemp nocležníkama. edit: admine pls vrátit avataru do slečnu v jahůdce Editováno: 18. Květen 2009, autor: Tomas_ek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 kemp byl fakt pěknej = čistej a plocha travnatá posekaná - parádní - místo bych neměnil ...a na jídlo ste se měli stavit k nám do brněnské knajpy - tam se čekalo na jídlo max 5minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Myslíš chlapa v jahůdce :D S tříkolkář je jistě příbuzný s hospodským. Ten je taky strašně otrávený, že má plnou hospodu. Ale tak místo bych nechal. Čisto, blízko pro organizátora a celkem levno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak myslim že by takovou fotomontáž někdo zvládnul no samozřejmě vždyť jsou to bráchové!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ale tou dofám, že nechceš vjet do kempu ! ! ! vjel ale az pote co sem vedel ze je mista dost, ja s ni pak prave musel do rpace jeste to byl ten hlavni problem proc ji brat jinak diky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Hezký forky, ale ještě mi tady chybí dvě nejlepší auta srazu Děkujeme všem organizátorům, bylo to zase fajn, i ta hospoda si drží úroveň rychlosti obsluhy, což se dneska v tom uspěchaným světě cení Rádi jsme poznali s Miu nový tváře, např. Romarioo, rolbaře, Davona a další , viděli starý známý a užili si fajn den .... i když nám ten Ford Focus sraz narušili nějaký škodovky tam lol EDIT: ...a Renault to tam taky rušil vlastně D Í K Y ! ! ! Editováno: 18. Květen 2009, autor: Olin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Taky nejsem pro zmenu mista, je to jeden z mala srazu kde se nemusim bat ze me nejaky nality hovado srazi, ceny mi tak udesny neprijdou. Myslim si ze volba investovat 1500,- za fajn vikend je na kazdym. Me osobne tech penez vazne lito neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 místo bych neměnil, dyť je to vpoho, čisto, vytápěný ubytování, zásoby to chce vlastní, nebo prostě trpělivost "hospodskej" se asi kvuli nám nezmění a když se člověk bude chovat slušně, tak ani toho "čopráka" nenasere, nepamatuju že by někdy dělal nějaký takovýhle divadla a zasqotovat si člověk muže třeba v mimoni, nebo na podobnejch akcích byl to super srázek, těšim se na další!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Taky chvalim,opet vydareny srazek,ac jsem byl pouze na sobotu a to jeste jako asi jediny pouze na dvou kolech.. Priste snad zas autem.. Rad jsem opet potkal zname lidi a pokecal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ohledne vytapene chatky, to jsme asi v tom pripade byli v jinem kempu. Jinak misto bych take nemenil je to fajn misto, ale personal je zvlastni. A spani v aute za nejake penize je podle me naprosto trapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no o tech cenach za spani to asi bude potreba aby se to nejak dalo dohromady konstruktivne a olin to treba s nemcem vyjednal..chapu ze vas to stve, ale porad sme na jeho pozemku, i kdyz je pravda ze za kazdy prichozi auto se mu plati poplatek takze by v tom mohl nechat i spani v aute ale jak rikam, to je na nem, misto nevim jestli menit, je to vyzkouseny ale proste pan kolega z obcerstveni neni svolny ke zmenam takze jak to udelali kluci z moravy to je nejlepsi co je, dovezt si vlastni veci a mate to tak jak chcete (ja mel v aute 3 toasty ) P2M : no ja prijel na sraz lagun a sama skodovka a nakej vosklivej ford tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Termín podzimního setkání, aneb rozlouceni se sezonou 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0#entry1165360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ohledne vytapene chatky, to jsme asi v tom pripade byli v jinem kempu. Však tam topení je, stačí otevřít pusu a domluvit si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 P2M : no ja prijel na sraz lagun a sama skodovka a nakej vosklivej ford tam Já myslel, žes to tam jen odstavil po poruše na tu louku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tsss..poruchu malem udelal garny kdyz me s tim malem prejel nohy ale jak sem psal uz sem ji vratil a misto ni twingo takze to zahodim a jezdim zas octou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak Garny tomu už vůbec nerozumí, dyť ten ti spálil půl nádrže jen tím tůrováním, než přišel na to, jak se (ti přes tu nohu) rozjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Kolik vlastne chtel za spani v aute?... jste proste byli v kempu a blokovali misto ve stanovym mestecku, jste meli parkovat pred branou kdyz to byla takova rana... v kempu se proste plati a vzdycky platilo za nocleh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 SKAJA: A kdo to měl vědět??:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 SKAJA: A kdo to měl vědět??:-) Když něco nevím, tak se zeptám ...ale co, však zase taková kosa nebyla a příště už budeš chytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Topeni bylo s priplatkem psany uz vloni na podzim, ale kdyz jsem se na to zeptal tak rekl ze je to v cene... taky jsem byl v patek v noci prekvapenej, pak jsem si zaplatil.. v sobotu by to bylo asi u o umrznuti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny tdi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 kenny: si byl poprvý? jo byl jsem poprve a moc se mi tak libilo prisre jedu urcite znova ted se chystam na sraz do zeliva ktery bude 29.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak mě to nevyšlo musel jsem do práááce vyrábět ty škodovky ale dle fotek to byla skvělá akce snad mě to vyjde na podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Da se nekde najit kdo byl ocenen v kategorii Fabia I,II Roomster? s fotkama by to bylo bezva:) jinak na jidlo sme necekali dlouho jen dalsi zajem byl nulovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Je toto ORGAN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Co to je za haj.... co se mi motal u auta - snad mi ho nepoškrábal No jo, to je moje maličkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky