Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
souhlasím s Krozem... a co se týče toho spaní v autě... tak jestli chtěl někdo spát v autě zadarmo, tak měl vyjet mimo kemp... ;) v kempu se prostě platí, a jestli spíš v autě nebo ve stanu je prostě podle mě jedno! ;)

oukej, kdyby nám někdo řekl, že se platí za spaní v autě, tak sme mimo ten kemp opravdu jeli..

Vloženo (editace)

a cos tady jako čekal za charaktery mezi škodofkářema? lol

...to buď rád že si neměl nalepený rohy z plechovek od piva a pod tou značkou navrtaný nový díry ;) ...holt na prvotní megalomanskej plán se značkama všech aut v kempu sme byli málo napití :kuk: ...tak snad příště...

Editováno: , autor: krozo
Vloženo (editace)

Ještě pár fotek z předváděčky cesťáků od WS2000... Akorát armáda a zapalování se nějak nekonalo :D

Co se na čtvrté fotce Kájovi nezdálo? :D

Editováno: , autor: P2M
Vloženo

Chci podat stížnost na srazovou samolepku, ještě párkrát zmokne a steče mi z okna, je to normální že je ta sámoška z papíru? Mě to teda nepřijde, dá mi k tomu někdo vysvětlení??? Pravděpodobně by měl Vitto.

Vloženo

co máte furt s Vittem, ten je pouze spoluorganizátor.. hlavní pořadatel je Olin a Ptica, tak jim napiš SZ, třeba se ti za měsíc ozvou :D

Vloženo
Chci podat stížnost na srazovou samolepku, ještě párkrát zmokne a steče mi z okna, je to normální že je ta sámoška z papíru? Mě to teda nepřijde, dá mi k tomu někdo vysvětlení??? Pravděpodobně by měl Vitto.

spíš se divim, že si to dáš na auto lol

Vloženo

A proč bych si nedal, dycky se to na auta dávalo a najednou někdo vymyslí že to není in tak se to nebude dávat? A jinak jsem tu shitovou nálepku dneska umyl wapkou... Vittovi se tedy omlouvám, nevím kdo a jak to organizuje, takže ať se případně vyjádří ten koho se to týká.

Vloženo
A proč bych si nedal, dycky se to na auta dávalo a najednou někdo vymyslí že to není in tak se to nebude dávat? A jinak jsem tu shitovou nálepku dneska umyl wapkou... Vittovi se tedy omlouvám, nevím kdo a jak to organizuje, takže ať se případně vyjádří ten koho se to týká.

nejses sam kdo ji tam uz nema parkrat zmokla a radsi sem ji sundal páč mi tam z ni moc nezustalo :feve::feve: skoda

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...