Olin Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Da se nekde najit kdo byl ocenen v kategorii Fabia I,II Roomster? s fotkama by to bylo bezva:) jinak na jidlo sme necekali dlouho jen dalsi zajem byl nulovej Dohledat by to asi šlo, ale uvidím jak budu stíhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No přesně tak, chyba není v obsluze, ale v lokálu, kterej si kdo zvolí...ti zkušenější se letos nespoléhali na místní zdroje, zavítali "na moravu" a no-stress, prakticky pořád bylo něco teplýho do huby...poslední várka se dělala tuším někdy po půlnoci tusim jiri ze jsme ji delal kolem 3 rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 kemp byl fakt pěknej = čistej a plocha travnatá posekaná - parádní - místo bych neměnil ...a na jídlo ste se měli stavit k nám do brněnské knajpy - tam se čekalo na jídlo max 5minut souhlas..... a na piti jeste min... meli jsme tam 2 sudy 11ctky tedy 200 pivek... a nakonec jsme jeden sud vezl dom a druhej mel v sobe jeste asi 15 kousku v sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak nějaký to foto i ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kolik vlastne chtel za spani v aute?... jste proste byli v kempu a blokovali misto ve stanovym mestecku, jste meli parkovat pred branou kdyz to byla takova rana... v kempu se proste plati a vzdycky platilo za nocleh Tak za to blokování místa již zaplatili vstupné. Já osobně bych mu nasral. Platit za spaní v autě je židovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 H: prošel jsem všechny fotečky a super! škoda že nefotil mladej...byla by větší sranda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dohledat by to asi šlo, ale uvidím jak budu stíhat Tak co si pamatuju a znám. Tak jsem dostal já s černým Cvrčkem, Fíla a jeho červený Race náklaďák, Lewis a jeho Roomster Scout, Sedan s oranžovejma sedačkama ( majitele neznám ) .... další dva nevím to by mohl doplnit Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 super fotky kuci, hrabe ja bych to postahoval a dal na OC co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tusim jiri ze jsme ji delal kolem 3 rano je to tak, ale vtedy to už nikto nechcel jesť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 souhlas..... a na piti jeste min... No to záleželo, kdo zrovna točil...takovej Kubík byl schopen to točit aji půl hoďky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak co si pamatuju a znám. Tak jsem dostal já s černým Cvrčkem, Fíla a jeho červený Race náklaďák, Lewis a jeho Roomster Scout, Sedan s oranžovejma sedačkama ( majitele neznám ) .... další dva nevím to by mohl doplnit Tomas samozřejmě je to bez pořadí mates a cvrček fíla a nákladáček Vladimír Mizerák a šedej sedan Maďar a jeho bílá krátká kibi a červenej kombík lewis se scoutem tuším že Lukáš s modrou spousta hezkejch fábií se ani nepřihlásila do soutěže přihlášeno bylo asi 18 aut v této kategorii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To, že se spousta aut nepřihlásila do soutěže taky o něčem svědčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 par aut jsem našel v galerii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jelikož se s podzimním srazem vyskytl zádrhel, zatím jsem sekci pozastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No to záleželo, kdo zrovna točil...takovej Kubík byl schopen to točit aji půl hoďky kubajz je gurman to je neco uplne jineho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To, že se spousta aut nepřihlásila do soutěže taky o něčem svědčí... vo cem prosimte? proste nekdo neni soutezivej no :-) me se taky treba letos nechtelo kdyz nemam nic novyho, tak proc budu zrdrzovat porotce a sebe prohlidkou auta??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 O tom, že někteří jsou minulými ročníky a výsledky soutěží znechuceni, takže přijedou jen proto, že chcou vidět lidi a na poháry prdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak presne na podobny nazory jsem bohuzel vysazenej znechuceni vysledky, ty jo jak to muzes rict? paneboze :-( kazdej rok doufam ze podobny diskuze konecne prestanou .....stale marne uz si videl soutez kde by byli vsichni ucastnici spokojeni s vysledky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jelikož se s podzimním srazem vyskytl zádrhel, zatím jsem sekci pozastavil ze by jiz neochota ze strany majitele kempu o dalsi podobnou akci? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Hele Karle, letos jsem na vyhlášení nebyl ani v kempu, odjel jsem po čtvrté a vrátil se pět minut po páté a už bylo po, takže o tom nemluvím a nehodnotím, jen jsem napsal svůj postřeh o soutěži a účasti v ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 proste nekdo neni soutezivej no :-) já bych se i přihlásil,ale s tim mim defaultem by bylo zdržování poroty .. max.by mohly ohodnotit ten krásnej šrábanec na zadních dveřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ze by jiz neochota ze strany majitele kempu o dalsi podobnou akci? :-( Tohlemě taky napadlo, ale že by mu v říjnu ty peníze za případnou trošku hluku či nepořádku vadily?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak co resime? :-) proste zadna soutez neni spravedliva a s tim musi kazdej do ni jit, jinak se pak zbytecne rozciluje taky se kdysi prede me dostal kombik kterej mi absolutne hlava nebrala a ver tomu ze sem nikde na foru ci verejnosti nerek na ucet poroty ani slovo - proc to nekdo jinej musi rozpitvavat????? kdyz se zmeni pravidla nebo porota tak zas bude nekdo jinej nespokojenej stejne tak jako navrhy na zmenu kempu, tenhel ma naky svoje nevyhody, druhej bude mit zase jiny a treti uplne jiny ma to cenu? podle me nema atd atd podle meho nazoru diskuze o spravedlnosti poradi v soutezi nikam nevedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tohlemě taky napadlo, ale že by mu v říjnu ty peníze za případnou trošku hluku či nepořádku vadily?? taky pravda ... no uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kluci, me taky hlava nebere, jak se muze nekdy umistit takovej pekac, jako ma Vitto :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky